Kabeneran ngeunaan kolagén sareng kulit: éta sanés anu anjeun pikirkeun
20
Mei 2022

0 Komentar

Kabeneran ngeunaan kolagén sareng kulit: éta sanés anu anjeun pikirkeun

Kolagén mangrupikeun komponén penting pikeun kulit séhat. Hanjakalna, sareng sapertos seueur topik dina perawatan kulit, éta parantos janten kecap konci anu urang ngadangukeun ku seueur merek pikeun ngabantosan aranjeunna ngajual barang.

 

Sigana paling sakabehna ayeuna ngandung kolagén-malah dahareun jeung inuman. Sapertos seueur jinis produk konsumen, henteu sadayana tiasa dipercaya. Jaminan pamasaran biasana nyarioskeun naon anu urang hoyong ngadangukeun pikeun ngadorong urang mésér barang anu sarat kolagén. 

 

Kami parantos nyortir karusuhan pikeun masihan anjeun bebeneran ngeunaan kolagén… sareng éta sanés anu anjeun pikirkeun. Urang bakal nutupan kumaha gawéna, naha urang peryogi eta, sarta jenis produk kolagén nu sabenerna jalan.

 

Naon Kolagén?

Kolagén mangrupikeun protéin anu paling seueur dikandung dina awak. Dipaké pikeun nyieun jaringan konéktif nu strengthens sarta beungkeut jaringan séjén babarengan, éta mangrupakeun komponén otot, tendons, kartilage, tulang, jeung kulit. Kulit mangrupikeun jaringan panggedena awak, sareng kolagén maénkeun peran utama dina ngajaga daya tahan sareng kakuatanana. 

 

Nalika awak sacara alami ngadamel kolagén sorangan, prosés sepuh alami nyababkeun urang ngahasilkeun sakedik waktos. Sareng kabiasaan anu teu séhat sapertos ngaroko, ngonsumsi panonpoé sareng alkohol kaleuleuwihan, sareng kurang olahraga sareng bobo salajengna ngirangan produksi kolagén.

 

Naon Dupi Kolagén Pikeun Kulit?

Kulit urang merlukeun protéin kolagén jeung elastin pikeun ngajaga kakuatan sarta resiliency. Duanana gawé bareng pikeun mastikeun kulit anu fléksibel sareng elastis supados tetep ngajaga sesa awak. Nalika kolagén leungit, kulit urang janten langkung ipis sareng kirang lentur, sering janten garis sareng kedutan. Kolagén saleresna tiasa janten faktor anu paling penting pikeun ngajaga kulit teu leupas.

 

Kurangna firmness dina kulit hartina kolagén keur leungit. Ieu lumangsung sacara alami kalawan umur jeung intensifies alatan kabiasaan damang. Parobihan hormonal, sapertos ménopause, ogé maénkeun produksi sareng leungitna kolagén.

 

Untungna, leungitna kolagén mangrupikeun salah sahiji karugian tina sepuh anu urang teu kedah ngan ukur hirup. Ieu is mungkin pikeun ngarojong pembaharuan kolagén jeung produk katuhu. 

 

nu mana kolagén Henteu Gawe

Henteu sadayana produk di pasar anu gaduh sipat nguatkeun kolagén kabuktian ngalakukeun naon anu aranjeunna nyarios. Aya paningkatan édibles kolagén anu dipasarkeun pikeun ningkatkeun produksi kolagén. Sababaraha produsén bubuk inuman, suplemén, sareng kaldu (anu tiasa réstoratif ku cara sanés) ngamajukeun produkna salaku gaduh protéin kolagén sareng parantos investasi pisan dina pariwara yén aranjeunna gaduh kamampuan pikeun nguatkeun kulit sareng ngirangan garis sareng kedutan. 

 

Pikeun ngadukung klaim ieu, perusahaan ngagungkeun hasil tina panilitian anu nunjuk ka kolagén anu tiasa dicerna anu nguntungkeun kulit sareng ngirangan tanda-tanda sepuh. Hanjakalna, jenis ieu panalungtikan biasana dibiayaan ku perusahaan anu sami. Upami urang hoyong tuang anu langkung saé pikeun kulit anu langkung saé, aya cara anu kabuktosan pikeun ngalakukeunana, Tapi kabeneran aya nu euweuh bukti teuas nu consumable kolagén reverses tanda sepuh. 

 

Élmuwan ayeuna nyarios éta prosés nyerna ngarecah sakabeh kolagén sareng ngirangan kamungkinan yén éta tiasa ngahontal kulit pikeun masihan kauntungan anu nyata. Janten Kade ulah ngagaleuh kana tren anyar kolagén anu tiasa didahar. 

 

Anu Kolagén teu Gawe

Urang terang yén perawatan kulit topikal anu leres dibuktikeun pikeun ningkatkeun produksi kolagén sareng ngirangan tanda-tanda sepuh. Sababaraha produk ngadukung kulit ku cara anu ngabantosan ngajaga kolagén anu tos aya, sedengkeun anu sanésna ningkatkeun produksi kolagén. Krim hidrasi tambahan anu ngabantosan kulit ngajaga kalembaban salaku panyalindungan tina radikal bébas, ngamajukeun ingetan kolagén.

 

Perawatan kulit anu ngandung vitamin C ngadukung sintésis kolagén ku cara ngadorong produksi énzim anu dipikabutuh pikeun kolagén diproduksi. Jeung studi nunjukkeun yén perawatan kulit kolagén pangalusna Bahanna nyaéta rétinoid sareng péptida, nu ngaronjatkeun elehan sél. Elehan sél renewed hartina produksi kolagén leuwih. Hasil kulit anu langkung tegang sareng lentur.

 

Dimana Dermsilk Perawatan kulit Asup

Urang ogé terang yén henteu sadayana perawatan kulit sami. Dermatologists na estheticians satuju kualitas éta-merek kelas nawiskeun perawatan kulit kolagén pangsaéna kusabab aranjeunna rumus kentel disatujuan ku FDA sarta dijieun pikeun nembus halangan kulit. Hal ieu ngajadikeun eta leuwih éféktif, sabab bisa nganteurkeun bahan aktif deeper dina kulit Anjeun. Terus ngagunakeun kualitas- perawatan kulit kelas bakal nyadiakeun kanaékan produksi kolagén jadi loba urang néangan. 

 

Kotektak koleksi kolagén kami anu ngadukung perawatan kulit


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar