x

Krim beuheung

 

Ningkatkeun tampilan sareng tékstur décolleté anjeun nganggo krim beuheung anu mewah sareng premium kami. Kana waktosna, kulit dina beuheung sareng dada urang janten bengong sareng keriput, tapi perawatan kulit pikeun beuheung anjeun tiasa nargétkeun masalah ieu pikeun angkat, teguh, sareng bahkan kaluar kulit anjeun. Kulit crepey lumangsung salaku hasil tina leungit elastis jeung kolagén nu bisa kajawab ku krim beuheung kualitas ti Dermsilk. Kami nawiskeun koleksi curated ngan ukur krim panguat beuheung pangsaéna sareng perawatan ti Neocutis, iS Clinical, sareng Skinmedica.