Dr V jeung tim ahli na narékahan pikeun ngajawab sakabéh patarosan anjeun gancang-gancang, tapi urang teu bisa ngajamin timeframe husus pikeun respon a. Rata-rata, seueur patarosan dijawab kalayan naséhat anu cocog dina saminggu atanapi langkung, tapi ieu gumantung kana kasadiaan tim.

Sanaos sadaya réspon kami langsung ti tim ahli kami, aranjeunna kedah dianggo pikeun tujuan pendidikan sareng henteu kedah ditaksir salaku naséhat médis. Inpormasi anu disayogikeun ku DermSilk henteu kedah dianggo pikeun ngabentuk diagnosis médis atanapi henteu dimaksudkeun salaku rekomendasi pikeun pengobatan atanapi ngokolakeun kaayaan médis naon waé; ngan dokter pribadi anjeun tiasa masihan naséhat sapertos kitu, janten teu aya inpormasi anu anjeun tampa kedah dianggo pikeun ngagentos konsultasi atanapi diagnosis ti dokter anjeun atanapi profésional kaséhatan mumpuni anu sanés. Taroskeun ka dokter anjeun upami anjeun yakin anjeun ngagaduhan kaayaan médis.

Ku ngalebetkeun patarosan anjeun, kami ngagaduhan hak pikeun nyebarkeun patarosan sareng jawaban dina saluran jaringan DermSilk. Sadaya inpormasi pribadi sareng pribadi bakal dileungitkeun tina dokumén anu diterbitkeun ieu.