x

SkinMedica

Ngamajukeun perawatan kulit kalayan sipat réstoratif anu ngabantosan waktos sepuh, SkinMedica ngahasilkeun sadaya produk perawatan kulitna kalayan hiji kayakinan: yén sadayana pantes ngagaduhan kulit anu cerah sacara alami. Koléksi sanyawa pamulihanna dipak ku bahan-bahan penting anu ngabantosan bintik-bintik umur, kedutan, parobahan warna, leungitna élastisitas, tékstur kasar, sareng seueur deui. Kalayan SkinMedica, anjeun tiasa percanten yén kulit anjeun bakal bercahaya, teguh, sareng omongan di kota.