x

Toners

Sering salah kahartos, toner wajah biasana mangrupikeun léngkah kadua dina rutinitas perawatan kulit. Dimimitian heula ku cleanser pikeun ngabersihan kulit anjeun, toner lajeng deui moisturizes tur mantuan pikeun ngaleutikan penampilan pori. Éta nyaimbangkeun tingkat pH kulit anjeun sareng ngabantosan nyiapkeun kulit anjeun pikeun léngkah-léngkah satuluyna dina rutin perawatan kulit anjeun ku cara ngaleungitkeun sagala jejak ahir kokotor atanapi najis anu tiasa macét dina pori-pori anjeun saatos ngabersihkeun. Panggihan mangpaat tina toner kelas premium kalawan koleksi curated kami. Mimitian dinten anjeun karasa seger, rehydrated, sareng tenang kalayan toner wajah pangsaéna tina Obagi sareng EltaMD.