x

Kulit Rawan Jerawat

Jerawat sawawa langkung umum tibatan anu anjeun pikirkeun, sareng di Dermsilk, kami ngagaduhan pangobatan anu pangsaéna pikeun kulit anu rawan jarawat. Koléksi curated unik ieu kalebet produk perawatan kulit sapertos pembersih, pelembab, sérum, toner, sareng gél anu sadayana dirancang khusus pikeun nargétkeun jerawat. Panggihan pangobatan jerawat anu leres-leres damel ti merek perawatan kulit pangsaéna di pasar: EltaMD, Obagi, Neocutis, Skinmedica, sareng iS Clinical.