x

Bintik poék

Bintik poék bisa disababkeun ku loba faktor éksternal sarta internal; hormon, ruksakna panonpoé, jarawat, sareng seueur deui. Ngubaran bintik-bintik poék dina raray, beuheung, sareng awak anjeun tiasa dilaksanakeun kalayan perawatan kulit premium, khusus ditujukeun pikeun hiperpigmentasi sareng perubahan warna. Koléksi anu didamel sacara ahli kami dipilih ku ahli bedah kosmetik sareng plastik kami, masing-masing produk kabuktian khasiatna, sareng ngahubungi konsentrasi bahan anu kuat, sapertos vitamin C, SPF, sareng asam alfa hidroksi.