x

Kulit jengkel

Nyanghareupan tantangan kulit sénsitip tiasa sesah. Upami anjeun balanja kanggo perawatan kulit pikeun kulit anjeun anu jengkel atanapi hipersensitip, anjeun bakal bungah terang yén di Dermsilk, kami parantos nyusun koleksi ngan ukur perawatan perawatan kulit anu paling lembut sareng mujarab pikeun sadaya masalah anjeun. Pangobatan jerawat, panyalindungan panonpoé, pelembab, sérum, sareng seueur deui perawatan kulit pikeun kulit sénsitip aya di stock.