x

Kontrol Minyak

Ngarawat kulit oily tiasa janten tugas anu nangtang. Kabeneran ngeunaan kulit oily éta butuh perawatan teknis pikeun ngatur eta leres. Milarian rumus anu sampurna pikeun ngasuh kulit anjeun sareng ngontrol produksi minyak mangrupikeun konci. Di handap ieu kami gaduh koleksi curated tina perawatan kulit pangsaéna pikeun kulit berminyak. Produk-produk ieu dirarancang kalayan kulit unik anjeun dina pikiran, nargétkeun produksi sebum kaleuleuwihan sareng bahan-bahan anu kuat anu ngabantosan anjeun ngahontal hasil anu mattifying.