x

Kulit Oily

Ngarawat kulit oily leres tiasa janten tugas anu sesah. Kabeneran ngeunaan kulit oily téh nya éta butuh sasaran, perawatan husus pikeun ngatur eta leres. Anjeun kedah terang rumus sareng bahan anu leres anu tiasa ngabantosan ngajaga minyak dina kontrol pikeun kulit unik anjeun, ogé ngartos kumaha carana nyegah panyumputan bari tetep ngahakan sareng miara kulit anjeun. Warta alus? Dermsilk gaduh koleksi curated tina perawatan kulit pangsaéna pikeun kulit berminyak. Leuwih jéntré ngeunaan tip sareng trik pikeun kulit berminyak dina tulisan blog ieu, atawa ngamimitian balanja di handap.