x

Peuting Krim

Nalika urang bobo, kulit urang ngamimitian siklus réparatif alami anu ngabantosan ngeusian sareng ngahasilkeun cahaya ngora urang. Krim wengi ngadukung prosés ieu ku ningkatkeun efisiensi sareng ngabantosan ngalereskeun karusakan. Kami nawiskeun krim wengi pangsaéna pikeun anti sepuh, moisturizing, nyageurkeun, sareng ngajagi kulit. Aranjeunna gaduh konsentrasi anu kuat tina bahan anu kuat anu ngajantenkeun lotion wengi-performa tinggi sareng perawatan pikeun masalah perawatan kulit anu unik.