x

Neocutis susunan

Panggihan sababaraha set perawatan kulit pangsaéna tina Neocutis dina koleksi curated kami. Produk ieu gawé bareng pikeun ngatasi masalah perawatan kulit sareng ngajantenkeun kulit langkung bercahaya sareng awet muda. Garis Neocutis produk perawatan kulit ngarangsang produksi kolagén, elastin, sareng asam hyaluronic. Panggihan bahan-bahan kosmetik anu pangsaéna kalebet péptida anu dituju sareng faktor pertumbuhan anu ngaremajakeun kulit anjeun nalika aranjeunna ngasuh.