x

Senté

Discover Senté, merek perawatan kulit inovatif anu dikhususkeun pikeun nganteurkeun kapercayaan kulit séhat. Sadaya perawatan kulit Senté didukung sacara klinis sareng disarankeun ku dermatologist, kalayan rumus anu dirarancang pikeun ningkatkeun sagala rupa masalah kulit, sapertos kemerahan anu terus-terusan sareng perubahan warna anu nekad. Dijieun pikeun saha waé, unggal jinis kulit, sareng unggal warna kulit, produk Senté didamel ku Heparan Sulfate Analog (HSA), molekul anu dipaténkeun révolusionér anu masihan kulit anu katingali langkung rata tanpa iritasi. Rasa percaya diri dina kulit anjeun sareng Senté.