x

Kulit Gabungan

Balanja pikeun perawatan kulit pikeun kulit kombinasi tiasa janten frustrasi. Hiji poé kulit anjeun teuing oily, sarta salajengna jadi garing teuing. Atawa anjeun bisa jadi boga T-zone oily jeung kulit garing sabudeureun panon anjeun sarta pipi. Kalayan sagala perawatan kulit anu ditargetkeun pikeun jinis kulit khusus di luar sana, kumaha anjeun milih? Pilih perawatan tipe kulit kombinasi tina Dermsilk. Rumus unik ieu didamel khusus pikeun dianggo sareng jinis kulit kombinasi, pikeun ngabantosan kulit anjeun janten radian alami sareng mulus.