kabijakan privasi

Di dieu di DermSilk.com kami paduli ngeunaan privasi anjeun. Nalika anjeun nganggo halaman wéb kami kami ngajaga inpormasi anjeun aman sareng dijagi. Ku interacting jeung DermSilk.com, anjeun satuju kana pamakéan inpormasi anu dikumpulkeun sakumaha dibahas dina kawijakan ieu. Anjeun ogé satuju yén kami tiasa nambihan atanapi ngarobih kawijakan ieu iraha waé. Kami ajak anjeun marios halaman ieu sacara périodik.

Kumaha Inpormasi anjeun Ditangtayungan

Kami nganggo panyalindungan administratif, téknis, sareng fisik pikeun ngajagi inpormasi pribadi para nasabah. Nalika kami ngumpulkeun inpormasi sénsitip (sapertos rinci pamayaran), urang nyumponan atanapi ngaleuwihan standar industri pikeun ngajagaan data. Sanajan urang ngalakukeun sagalana dina kakuatan urang ngajaga anjeun, sanajan sistem paling kuat teu ngajamin panyalindungan tina sumber luar jahat. Tanggung jawab nu boga kartu pikeun ngajaga inpormasina tina panyingkepan atanapi nyalahgunakeun anu teu diidinan.

Privasi anjeun penting pikeun kami, ku kituna kami parantos ngalaksanakeun pisan pikeun mastikeun yén kaamanan inpormasi anu anjeun lebetkeun dina situs kami dijagi sacara lengkep. Jang ngalampahkeun ieu, kami nganggo sambungan SSL, ogé katelah Lapisan Sockets Aman. SSL mangrupikeun protokol standar industri pikeun ngajamin sambungan anu aman antara komputer anu ngalakukeun transaksi dina internét. Protokol ieu énkripsi sadaya lalu lintas ka halaman wéb kami sareng ngajamin sadaya integritas pesen, ogé kaaslian pangirim sareng panarima.

Naon Urang Kumpulkeun

Inpormasi anu kami kumpulkeun tiasa kalebet sababaraha atanapi sadayana ieu:

  • ngaran anjeun
  • Alamat surat sareng tagihan anjeun
  • Alamat email anjeun
  • Telepon sareng nomer sélulér anjeun
  • Tanggal lahir anjeun sareng / atanapi umur
  • Nomer kartu kiridit atanapi debit anjeun sareng detil anu diperyogikeun pikeun ngolah pamayaran
  • Sakur inpormasi anu aya hubunganana pikeun ngagaleuh, ngabalikeun, atanapi tukeur barang
  • Inpormasi ngeunaan alat anjeun (model, sistem operasi, tanggal, waktos, idéntifikasi unik, jinis browser, lokasi geografis)
  • Sajarah panggunaan DermSilk.com anjeun (search, halaman anu dilongok, ti ​​mana anjeun sumping sateuacan nganjang ka DermSilk)
  • Sakur inpormasi anu anjeun badé masihan nalika milu dina survey DermSilk

Kumaha urang Ngumpulkeun Émbaran

hal nu ngajadikeun otomatis

Kami nganggo téknologi koleksi alat otomatis anu ngamungkinkeun urang pikeun ngaropea pangalaman pangguna anjeun dina DermSilk.com sareng nyayogikeun anjeun jasa anu langkung saé sareng ngamungkinkeun ngalaporkeun sareng analisa pikeun ningkatkeun halaman wéb kami. Kami marios métrik wéb ngeunaan waktos anjeun dina DermSilk kalebet kumaha anjeun balanja, halaman naon anu anjeun kunjungi, sabaraha lami anjeun nyéépkeun di dinya, sareng kinerja usaha pamasaran urang.

Cross-Linking

Upami mungkin, kami ogé tiasa ngaitkeun sababaraha alat anjeun supados anjeun tiasa ningali eusi cross-platform sareng pangalaman anu sami sareng cocog. Ieu masihan kami kasempetan pikeun nganteurkeun inpormasi anu langkung relevan ka anjeun. Anjeun tiasa ningali iklan dina platform anjeun, disaluyukeun ku cara supados henteu ka pasar produk anu anjeun parantos mésér. Kami ogé ngagunakeun téknologi pikeun ngukur kasuksésan iklan ieu.

cookies

Nalika anjeun nganggo DermSilk.com, anjeun satuju kana panggunaan cookies kami. Identifier anonim ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngumpulkeun sareng nyimpen sababaraha jinis inpormasi ngeunaan interaksi anjeun sareng situs wéb. Inpormasi ieu ngabantosan kami ngenalkeun anjeun nalika anjeun nganjang ka kami deui, ngamungkinkeun kami pikeun ngaropea pangalaman anjeun, nyimpen karanjang balanja anjeun, sareng ngajantenkeun pangalaman balanja anjeun langkung pribadi. Conto cookies tiasa kalebet (tapi henteu dugi ka) halaman anu anjeun kunjungi dina DermSilk.com, sabaraha lami anjeun cicing di dinya, kumaha anjeun berinteraksi sareng halaman éta (tombol atanapi tautan naon, upami aya, anjeun pencét), sareng inpormasi alat anjeun. . Cookies ogé dipaké pikeun mantuan kami nyegah panipuan jeung kagiatan ngabahayakeun lianna.

Kami ogé ngerjakeun perusahaan pihak katilu, sapertos Google, pikeun nempatkeun tag dina harta digital kami anu tiasa ngumpulkeun inpormasi ngeunaan interaksi anjeun dina halaman wéb kami. Kusabab ieu situs web pihak katilu, kawijakan privasi DermSilk henteu nutupan pausahaan ieu; mangga ngahubungan pausahaan ieu langsung pikeun inpo ngeunaan kawijakan privasi maranéhanana.

Urang ogé ilubiung dina iklan dumasar internét anu ngalibatkeun ngagunakeun cookies pihak katilu pikeun nembongkeun Iklan produk jeung jasa DermSilk lamun anjeun teu on DermSIlk.com. Iklan ieu disaluyukeun sareng karesep sareng kapentingan individu anjeun dumasar kana kumaha anjeun ngotéktak / balanja dina DermSilk. Ladenan IBA ieu tiasa kalebet pangiriman iklan, ngalaporkeun, atribusi, analitik, sareng panalungtikan pasar. Kami taat kana sagala tungtunan DAA ngeunaan jasa IBA.

Kawijakan 'Ulah Lacak'

Kami ayeuna henteu ngabales sinyal browser 'teu ngalacak'. Kami nawiskeun anjeun pilihan pikeun milih kaluar tina pamasaran IBA.

Garapan pamaké

Kami nganggo alat pikeun ngawas métrik pangalaman pangguna khusus, kalebet inpormasi login, alamat IP, kagiatan dina DermSilk, sareng inpormasi alat. Inpormasi ieu dianggo pikeun ngamungkinkeun tim layanan palanggan kami pikeun ngabéréskeun sareng ngabéréskeun masalah, pikeun ngabantosan idéntifikasi sareng perlindungan panipuan, sareng ningkatkeun pangalaman balanja online anjeun.

Media Sosial

DermSilk ngagunakeun rupa-rupa platform média sosial pikeun komunikasi sareng terlibat sareng klien sareng komunitas urang. Sababaraha platform anu ayeuna kami anggo kalebet Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest, jsb. Upami anjeun milih nuturkeun sareng berinteraksi sareng kami dina média sosial, sadaya komunikasi sareng interaksi tunduk kana kabijakan privasi platform média sosial masing-masing. Kami ajak anjeun marios rinci éta sateuacan nganggo jasana.

Kami ogé tiasa nganggo iklan média sosial anu disasarkeun pikeun berinteraksi sareng anjeun dina platform ieu. Iklan ieu dijieun ngagunakeun grup jalma anu babagi demografi jeung kapentingan.

Sumber Anu sanés

Urang tiasa ngumpulkeun sareng nganggo inpormasi anu sayogi pikeun umum. Ieu kalebet tulisan anu anjeun pasang dina forum umum, blog, jaringan sosial, jsb. Urang ogé tiasa ngumpulkeun sareng ngagunakeun data anu disayogikeun ku perusahaan pihak katilu, sapertos detil demografi anu tiasa ngabantosan urang ningkatkeun pangalaman pangguna sareng ningkatkeun akurasi usaha urang.

Kumaha Inpormasi anu Kami Kumpulkeun Dipaké

Kami nganggo inpormasi anu kami kumpulkeun pikeun ngolah sareng nganteurkeun pesenan sareng pamayaran, pikeun ngabales patarosan anu dikintunkeun dina sagala rupa platform, pikeun ngahubung sareng para nasabah ngeunaan produk kami, pikeun nyiptakeun pariwara sareng survey, pikeun nganteurkeun kupon sareng buletin, sareng nyayogikeun palanggan kami kalayan a pangalaman leuwih ngaropéa.

Kami ogé ngagunakeun inpormasi pikeun ningkatkeun usaha internal, sapertos ngalacak efektivitas situs wéb, produk, sareng usaha pamasaran kami, pikeun ngalaksanakeun analisa grup, sareng ngalaksanakeun sarat bisnis anu sanés sakumaha anu dijelaskeun di tempat sanés dina kawijakan ieu.

Inpormasi anu kami kumpulkeun ogé tiasa dianggo pikeun ngajagaan tina transaksi panipuan, ngawaskeun maling, sareng nyayogikeun panangtayungan ka konsumén urang tina tindakan ieu. Urang ogé bisa ngagunakeun informasi ieu pikeun mantuan penegak hukum, sakumaha diperlukeun ku hukum.

Kumaha Inpormasi anu Kami Kumpulkeun Dibagikeun

Inpormasi tiasa dibagikeun sareng anak perusahaan atanapi afiliasi DermSilk. Kami tiasa ngabagi inpormasi ka padagang anu nyayogikeun jasa dukungan, sapertos perusahaan survey, panyadia email, jasa panyalindungan panipuan, perusahaan pamasaran. Usaha ieu tiasa meryogikeun inpormasi anu tangtu supados tiasa ngalaksanakeun kawajibanana sacara efektif.

Urang bisa babagi informasi dikumpulkeun jeung agénsi penegak hukum, sakumaha diperlukeun ku hukum atawa lamun urang anggap kaayaan luyu pikeun ngalaksanakeun istilah jeung pasatujuan lumaku, kayaning mastikeun jualan, bangkrut, jsb.

Kami tiasa ngabagi inpormasi anjeun ka perusahaan sanés, sapertos agénsi pamasaran, anu sanés bagian tina DermSilk. Usaha ieu tiasa nganggo inpormasi anu kami nyayogikeun pikeun nawiskeun anjeun diskon sareng kasempetan khusus. Anjeun tiasa milih teu ngabagi inpormasi ieu.

Data anu teu dikenal tiasa dibagikeun sareng pihak katilu pikeun tujuan anu sah.

Dina sambungan jeung sagala diobral atawa mindahkeun aset bisnis, data pakait bakal mindahkeun. Urang ogé tiasa nahan salinan inpormasi.

Kami tiasa ngabagi inpormasi dina pamundut atanapi kawijaksanaan anjeun.