x

iS Klinis

Kulit manusa mangrupakeun organ kompléks nu kapangaruhan ku faktor éksternal sarta internal terus; hawa, polusi, panonpoé, gizi, hidrasi, setrés, sareng seueur deui sadayana maénkeun kana kaséhatan kulit urang. iS Clinical mangrupikeun solusi perawatan kulit anu inovatif anu dianggo pikeun ningkatkeun karaharjaan fisik sareng émosional jalma ku nawiskeun pembersih kualitas luhur, pelembab, perawatan, sareng pelindung panonpoé anu didamel ku bahan anu paling inovatif di dunya.