x

SkinMedica susunan

Panggihan perawatan kulit canggih dina set SkinMedica inovatif ieu. Ngagabungkeun anu pangsaéna tina sagala rupa léngkah perawatan kulit, set anu pikaresepeun ieu dipak ku sipat réstoratif anu ngabantosan ngabalikeun jam nalika sepuh. SkinMedica dikenal sacara lega salaku salah sahiji merek perawatan kulit pangsaéna di pasar, ngarévolusi rohangan kalayan hiji tujuan utama dina pikiran: dulur pantes boga kulit radiant alami. Abintik-bintik umur ddress, kedutan, robahan warna, leungitna élastisitas, tékstur kasar, sareng seueur deui nganggo set perawatan kulit anu kuat ieu.