x

Obagi susunan

Panggihan kakuatan Obagi ku set curated ieu, dirancang pikeun dianggo dina kombinasi pikeun ngajawab masalah perawatan kulit bari nyieun kulit leuwih luminous tur ngora. Obagi gaduh warisan sains sareng inovasi 30 taun, ngahasilkeun produk perawatan kulit transformasional anu ngamajukeun kaséhatan kulit. Ngaleutikan tanda sepuh kulit ku lightening bintik poék, koréksi hyperpigmentation, sarta ngurangan garis halus jeung wrinkles kalawan set Obagi skincare.