Balanja

Sadaya pesenan dikirim kaluar tina fasilitas kami di Los Angeles California.

Métode pengiriman barang

harga

Waktos Transit

Pesenan AS Standar Kurang ti $49

$4.99

3 - 4 dinten bisnis

Pesenan AS standar $50+

bebas

3 - 4 dinten bisnis

Prioritas pesenan AS

$9.99

2 - 3 dinten bisnis

Surat Express Pesenan AS

$28.99

poé bisnis 1-2

Sadaya waktos transit mangrupikeun perkiraan sareng tiasa rupa-rupa gumantung kana pamawa sareng cuaca atanapi kaayaan sanés di luar kontrol urang. Pikeun pesenan disimpen sanggeus jandéla pengiriman barang dinten anu sami, kiriman bakal nyangsang hiji poé. Telat: Sababaraha kiriman tiasa telat kusabab kaayaan anu teu terkendali anu aya hubunganana sareng COVID-19, sapertos paningkatan volume pesenan, protokol kaamanan anu dilaksanakeun, sareng halangan perusahaan transit. Pastikeun yén kami bakal salawasna ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyumponan waktos pengiriman anu dicutat di luhur, sanaos kaayaan ieu. Urang sabenerna ngahargaan kasabaran anjeun; urang sadayana dina ieu babarengan.

Waktos Transit

Pangiriman Standar - Pesenan dikirimkeun via "Standar Pengiriman" bisa diperkirakeun dikirimkeun dina ngeunaan 5-8 poé gawé, rata-rata. Pigura waktos ieu bakal gumantung kana lokasi husus Anjeun. poé bisnis teu kaasup weekends libur. Kami henteu tanggung jawab pikeun telat kusabab cuaca, mogok tenaga kerja, kakurangan bahan, tindakan alam, atanapi gagal transportasi.

Pengiriman barang gancang - Pesenan dikirimkeun via "Expedited Shipping" bisa diperkirakeun dikirimkeun dina ngeunaan 3-5 poé gawé, rata-rata. Pigura waktos ieu bakal gumantung kana lokasi husus Anjeun. poé bisnis teu kaasup weekends libur. Kami henteu tanggung jawab pikeun telat kusabab cuaca, mogok tenaga kerja, kakurangan bahan, tindakan alam, atanapi gagal transportasi.

Next-Poé Pangiriman - Pesenan anu disimpen sateuacan pengiriman dinten anu sami dipotong sareng dikirim via "Pengiriman Dinten salajengna" tiasa diperkirakeun dikirimkeun dina dinten bisnis salajengna. Pesenan ditempatkeun sanggeus cut-off ieu bakal shipped dina dinten bisnis di handap, sarta diperkirakeun anjog hiji poé bisnis engké. poé bisnis teu kaasup weekends libur. Kami henteu tanggung jawab pikeun telat kusabab cuaca, mogok tenaga kerja, kakurangan bahan, tindakan alam, atanapi gagal transportasi.

Time ngolah

Sadaya pesenan diprosés sareng dikirimkeun dina 24 ka 48 jam kerja panempatan, henteu kalebet akhir minggu. Salaku conto, pesenan anu disimpen dina dinten Saptu sareng Minggu bakal diolah dugi ka ahir dinten Salasa.

Barang Habisan

Urang ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngajaga ramatloka urang diropéa kalawan kaluar bewara stock, tapi lamun pikeun sababaraha alesan hiji item dina urutan anjeun nempatkeun tétéla kaluar tina stock, kami bakal ngabéjaan ka urutan deui via email dina hiji poé bisnis. Punten pastikeun email ti DermSilk bakal lebet kana koropak anjeun, sareng henteu disaring kana promosi anjeun atanapi polder surat sampah.

Bungkusan ditolak

Sakur kiriman anu ditolak ku palanggan bakal ditagihkeun biaya anu henteu dikirimkeun kana bentuk pamayaran asli anu dianggo pikeun pesenan. Biaya ieu bakal rupa-rupa gumantung kana lokasi palanggan sareng kalebet biaya pengiriman. fee ieu bakal deducted tina sagala balik atawa kiridit toko, lamun lumaku.