mulih Kawijakan

Kami nawiskeun 60 dinten, garansi artos-balik dina sadaya produk DermSilk. Upami anjeun henteu resep kana barang perawatan kulit énggal anjeun, anjeun tiasa ngabalikeun bagian anu henteu dianggo ka kami dina 60 dinten kanggo pilihan anjeun pikeun ngabalikeun duit pinuh atanapi kiridit toko. Produk kedah dipulangkeun sacara lembut atanapi 85% + produk sésana dina botol, sadaya bungkusan asli kedah dilebetkeun, poto bakal diperyogikeun sateuacan ngabalikeun barang naon waé. Sakur barang anu teu acan dilaporkeun cacad dina 7 dinten saatos nampi moal tiasa ditukeurkeun. Pikeun mulang antara 60 jeung 90 poé, kami nawarkeun ngabalikeun duit pinuh via kiridit toko.

 

 Balikna Periodeu Jenis ngabalikeun duit
0-60 Poé ti Panarimaan Orde ngabalikeun duit pinuh atawa kiridit toko
60-90 Poé ti Panarimaan Orde Kiridit toko

 

Kabéh pengiriman barang balik dibayar ku labél pangiriman prepaid disadiakeun.

pengiriman barang aslina teu refundable.

 

Penjaminan Money Back

Kami yakin yén anjeun bakal resep produk kageulisan DermSilk anyar anjeun, naha éta kami nawiskeun garansi artos-balik pinuh pikeun sadaya pesenan. Lamun, pikeun alesan naon, anjeun teu puas ku pameseran Anjeun, Anjeun bisa balik bagian henteu kapake ka kami dina 60 poé ti tanggal urutan Anjeun pikeun ngabalikeun duit pinuh atawa kiridit toko. Anjeun ogé tiasa ngabalikeun barang anjeun antara 60 dugi ka 90 dinten ti tanggal pesenan asli pikeun kiridit toko.

 

Taya Patarosan Tanya Balik deui

Sababaraha perusahaan naroskeun seueur alesan pikeun uih deui anjeun, teras mutuskeun dumasar kana jawaban anjeun naha pesenan anjeun bakal cocog pikeun ngabalikeun duit. Di dieu di DermSilk, kumaha oge, kami nganggo kawijakan uih deui "No Patarosan Ditanya". Upami anjeun henteu resep kana produk anjeun pikeun alesan naon waé, anjeun tiasa ngabalikeun bagian anu henteu dianggo ka kami sareng nampi ngabalikeun duit pinuh. Sanaos kami resep eupan balik khusus ngeunaan produk (sanggeus sadayana, ieu ngabantosan urang ningkatkeun panawaran produk kami) kami moal pernah ngabutuhkeun anjeun pikeun nyayogikeun ieu ka kami salaku kaayaan uih deui.

 

Garansi sareng Produk Cacad

Upami anjeun mendakan yén barang anu anjeun mésér ti DermSilk cacad, sanaos saatos kabijakan mulang 60-90 dinten, mangga angkat ka tim perawatan palanggan kami pikeun ngabantosan ngagentos barang éta. Eligibility ngagantian bisa rupa-rupa diantara merek kami dibawa, tapi kami bakal gawé bareng anjeun dina hiji basis individual pikeun manggihan anjeun item ngagantian idéal pikeun kaperluan skincare pribadi Anjeun.

Nelepon kami di (866) 405-6608 atanapi email info@dermsilk.com pikeun pitulung kalayan produk cacad.