x

Sepuh Kulit

Nalika urang umur, kulit urang sacara alami janten langkung hipu, ipis sareng kaleungitan élastisitas. Pamulihan kulit butuh langkung waktos sareng garis-garis halus, kedutan, kulit kendur, sareng hiperpigmentasi langkung katingali nalika urang umurna. Tapi koléksi Dermsilk pikeun perawatan kulit pangsaéna pikeun kulit sepuh aya di dieu pikeun ngabantosan anjeun ningkatkeun kolagén anjeun, nyepetkeun sareng ngangkat kulit anjeun, sareng ngarebut deui kulit anjeun anu mulus, bercahaya, awet muda. Pilih anu pangsaéna, perawatan kulit anu dioténtikasi-pilih Dermsilk.