x

Neocutis

Asalna diadegkeun dina dasar penyembuhan tatu langkung ti 15 taun ka pengker, Neocutis ieu rooted dina gawang pikeun méré Anjeun kulit nu kasampak jeung karasaeun anyar (neo = anyar, cutis = kulit). Garis produk perawatan kulitna ngadukung penyembuhan alami anjeun ku merangsang produksi kolagén, elastin, sareng asam hyaluronic. Pamulihan blok wangunan konci ieu dihontal ku bahan-bahan kosmetik anu pangsaéna kalebet péptida anu dituju sareng faktor pertumbuhan anu nyegerkeun kulit anjeun nalika aranjeunna ngasuh.