x

Kulit Asak

Balanja pikeun jinis kulit anjeun mangrupikeun salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun mastikeun anjeun kéngingkeun perawatan kulit anu pangsaéna pikeun wajah, beuheung, sareng awak anu unik. Cara séjén pikeun mastikeun hasil perawatan kulit anu pangsaéna nyaéta ngan ukur milih produk perawatan kulit anu asli, sapertos anu disayogikeun ku Dermsilk, sapertos Obagi, Neocutis, Skinmedica, sareng EltaMD. Nalika waktuna balanja pikeun jinis kulit anu dewasa, anjeun sigana bakal milarian sababaraha produk komprehensif anu tiasa ngatasi keriput, hiperpigmentasi kulit longgar, kulit crepey, suku gagak, bunderan poék, sareng seueur deui. Parobihan ieu sacara alami, sanaos urang ngartos aranjeunna tiasa ngajantenkeun urang sadar diri. Koléksi perawatan kulit anu pangsaéna pikeun kulit dewasa kalebet produk anu disasarkeun pikeun kulit sepuh, ku kituna aranjeunna tiasa ngatasi masalah umum sareng leungitna kolagén sareng elastin.