x

Gelar Dark

Ngaleungitkeun bunderan poék kalayan solusi perawatan kulit tina Dermsilk. Naha bunderan poék anjeun mangrupikeun akibat tina wengi anu gelisah, genetika, alergi, dehidrasi, ngaroko, atanapi kafein, aya sababaraha tip perawatan panon anu gampang anjeun tiasa ngamimitian ayeuna anu bakal ngabantosan ngaleutikan penampilanna. Krim, sérum, sareng pencerah anu dipak ku vitamin C anu pekat sareng lembut, rétinol, licorice, sareng bahan-bahan konci sanés ngahijikeun pikeun ngahijikeun bunderan poék. Puffiness, pigmented, garing, sarta kulit wrinkled sabudeureun panon a salempang nu milik kaliwat mun anjeun boga skincare pangalusna pikeun bunderan poék.