Sarat & Kaayaan Umum

DermSilk.com
1 (866) 405-6608
Info@DermSilk.com

 

Applicability - Ketentuan di handap ieu lumaku pikeun hubungan antara DermSilk (saterusna disebut "Pamasok") sareng para nasabah anu berinteraksi sareng/atawa ngagaleuh ti DermSilk (saterusna disebut "Palanggan") dina www.dermsilk.com (satuluyna disebut "Website").

Pesanan Langganan - Pesenan langganan ngamungkinkeun para nasabah pikeun ngonci tingkat diskon pikeun produk sareng pesenan otomatis ditagih sareng dikirimkeun dina salah sahiji interval di handap ieu: 2 Minggu, 3 Minggu, 1 Bulan, 2 Bulan, 3 Bulan, 4 Bulan. Kami nawiskeun kabijakan pembatalan iraha waé gratis repot. Anjeun tiasa ngabatalkeun via portal akun palanggan anjeun atanapi ku ngahubungi kami ngalangkungan obrolan, email atanapi telepon.


perjangjian - Barang sareng jasa anu dijual dina Wéb Wéb ngabentuk panawaran ti Panyadia pikeun Palanggan sareng tunduk kana sadaya syarat sareng kaayaan anu didaptarkeun dina Wéb. Sakur transaksi anu dilakukeun dina situs wéb nampi panawaran ieu.


kasadiaan - Sakur tawaran anu dilakukeun ku Panyadia tunduk kana kasadiaan barang. Upami aya barang anu henteu sayogi dina waktos perjanjian, sadayana tawaran dianggap batal sareng batal.


harga

a. Sadaya harga anu didaptarkeun dina Situs wéb ditampilkeun dina USD ($/Dolar Amérika Sarikat).
b. Sadaya harga tunduk kana nyitak sareng kasalahan ngetik. Palanggan satuju yén Panyadia henteu nampi tanggung jawab pikeun akibat tina kasalahan ieu. Dina hal kajadian ieu, Supplier henteu nanggungjawaban atanapi kawajiban pikeun ngirimkeun barang.
c. Harga anu didaptarkeun dina Wéb éta henteu aya pajak atanapi biaya pengiriman anu berlaku. Biaya ieu diitung dina kasir sareng kedah ditanggung ku Pelanggan.

pamayaran

a. Mayar ti Palanggan ka Supplier bakal dilakukeun sateuacanna sakumaha dituduhkeun dina Website éta. Panyadia moal nganteurkeun barang anu saé dugi ka saatos pamayaran ditampi.
b. Panyadia gaduh kawijakan panyalindungan panipuan di-tempat pikeun ngajagaan diri tina pesenan sareng pamayaran palsu. Panyadia tiasa nganggo téknologi atanapi perusahaan naon waé dumasar kana kawijaksanaan atanapi jasa ieu. Lamun hiji pesenan ditolak alatan panipuan poténsial, Palanggan teu nahan Supplier nanggungjawaban kanggo sagala karugian.
c.In acara ngabalikeun pamayaran ku Palanggan, atawa lamun pamayaran gagal pikeun ngolah alesan naon, pamayaran pinuh kudu dibayar langsung. Pikeun pesenan dimana Supplier ngalegaan istilah kiridit net ka Palanggan, pamayaran pinuh kudu dibayar sakumaha nyatakeun dina istilah individu. Istilah-istilah éta ogé tiasa ngahususkeun suku bunga pikeun kasaimbangan anu beredar. Ongkos ieu bisa dirobah iraha wae jeung bisa rupa-rupa.

 

pangiriman

a. Periode pangiriman anu dipidangkeun dina Wéb mangrupikeun perkiraan, sareng ku kituna henteu ngariung. Panyadia bakal nyobian nyumponan tanggal pangiriman anu dicutat ieu sabisa-bisa, kumaha oge, moal nanggung jawab ku Palanggan dina henteu mampuh pikeun nganteurkeun. Henteu mampuh pikeun nganteurkeun henteu masihan Palanggan hak pikeun ngeureunkeun perjanjian anu disebatkeun atanapi nungtut santunan pikeun karugian.
b. Nalika ngan ukur sabagian tina pesenan anu sayogi, Panyadia gaduh hak pikeun ngirimkeun parsial atanapi nahan pesenan pikeun ngirimkeun lengkep saatos sadayana pesenan sayogi.

 

Angkutan jeung Pangiriman

 a. Paréntah (s) barang ti Penyalur ku Palanggan bakal dikirim ka alamat pangiriman anu disayogikeun ku Palanggan. Angkutan ka alamat ieu bakal dilaksanakeun dina cara anu ditangtukeun ku Panyadia.

b. Kapamilikan résiko kaleungitan barang anu dipesen ditransferkeun ka Palanggan nalika pangiriman.
c. Pangiriman diartikeun salaku momen barang (s) dipasrahkeun ti perusahaan angkutan ka Palanggan. Pangiriman tiasa dilaksanakeun sacara langsung (nyerahkeun barang-barang langsung ka Pelanggan) atanapi henteu langsung (ngantunkeun barang-barang di panto Pelanggan).

 

Keluhan jeung Discrepancies

a. Palanggan kedah parios barang-barang langsung saatos pangiriman pikeun mastikeun yén eusina saluyu sareng konfirmasi pesenan. Sagala bédana kudu dibawa ka perhatian Supplier dina 48 jam ti pangiriman. Lamun aya bewara teu disadiakeun ku Palanggan ka Supplier ngeunaan sagala discrepancies dina jangka waktu ieu, Palanggan otomatis confirms yén pangiriman geus réngsé luyu jeung konfirmasi pesenan.
b. Upami barang (s) janten cacad dina tujuh (7) dinten saatos pangiriman, Panyadia satuju pikeun ngagentos barang (s) sareng bakal nutupan biaya pengiriman pikeun barang anu cacad sareng barang ngagantian. Pikeun cocog keur kawijakan ieu, Palanggan kudu ngabéjaan Supplier sarta ménta dokuméntasi otorisasina balik luyu. Barang anu cacad kedah dipulangkeun dina bungkusan aslina. c Barang teu dipulangkeun dina bungkusan aslina, sanajan cacad, teu cocog.
c. Palanggan moal ngabalikeun barang naon waé ka Panyadia tanpa persetujuan sateuacanna sareng dokuméntasi otorisasi mulang anu leres. Kabéh mulih téh dina kawijaksanaan Supplier jeung kudu boga RMA otorisasi "nomer otorisasina dagangan". RMA ieu tiasa dipénta ku ngahubungi Supplier. Wangsulna kedah ditampi ku Panyadia dina 14 dinten ti tanggal ngaluarkeun RMA.

kahar - Upami Supplier henteu tiasa nyumponan kawajibanna, atanapi ngan ukur tiasa nyumponan kasulitan, salaku akibat tina force majeure, éta bakal dijudulan sapinuhna atanapi sawaréh pikeun ngagantungkeun atanapi ngeureunkeun perjanjian sareng Palanggan tanpa campur tangan yudisial. Dina kasus sapertos kitu, kawajiban dina perjanjian bakal lekasan atanapi sawaréh, tanpa pihak-pihak anu gaduh hak pikeun ngaku santunan rugi atanapi kauntungan anu sanés. Dina hal minuhan parsial ku Supplier, Supplier bakal balik sarta mindahkeun bagian tina jumlah beuli pertaining bagian teu complied.


Pangiriman Balik - Hiji RMA diperlukeun pikeun sakabéh kiriman balik. Palanggan satuju pikeun kéngingkeun RMA ku nuturkeun pitunjuk uih deui sakumaha anu kapendak dina Wéb. Upami Palanggan teu gaduh RMA, Panyadia bakal gaduh hak nolak kiriman uih deui. Nyandak resi kiriman uih deui henteu nunjukkeun pangakuan atanapi ditampa ku Panyadia alesan pikeun kiriman uih deui anu dinyatakeun ku Palanggan. Résiko anu aya hubunganana sareng barang balik anu dikirimkeun tetep sareng Palanggan dugi ka Pemasok nampi barang anu dipulangkeun.

Hukum lumaku - Kawajiban antara Panyadia sareng Palanggan bakal tunduk kana undang-undang Nagara California, pikeun ngaleungitkeun hukum sadaya nagara sareng nagara bagian.


umum

a. Lamun salah sahiji atawa leuwih tina katangtuan dina perjangjian antara Supplier jeung Palanggan - kaasup istilah jeung kaayaan umum ieu - batal atawa jadi teu sah sacara hukum, sésana tina perjangjian bakal tetep lumaku. Para pihak bakal konsultasi ka hiji sareng anu sanés ngeunaan katangtuan anu batal atanapi dianggap teu sah sacara sah, supados ngadamel panggantian.
b. Judul artikel anu aya dina sarat sareng kaayaan ieu ngan ukur janten indikasi mata pelajaran anu katutupan ku artikel ieu; teu aya hak anu diturunkeun ti aranjeunna.
c. Gagalna Panyadia pikeun nyauran sarat sareng kaayaan ieu dina hal naon waé henteu nunjukkeun panyabutan hak pikeun ngalakukeunana dina tahap engké atanapi dina kasus salajengna.
d. Dimana wae lumaku, kecap "Palanggan" ogé kudu dibaca salaku "Palanggan", sarta sabalikna.

basa - Sarat sareng kaayaan umum ieu parantos disusun dina basa Inggris. Upami aya sengketa ngeunaan eusi atanapi tenor tina istilah sareng kaayaan umum ieu, téks basa Inggris mengikat. Téks ieu sanés dokumén hukum.

Perselisihan - Sakur sengketa anu tiasa lumangsung dina kontéks perjanjian anu sarat sareng kaayaan umum ieu lumaku, atanapi dina kontéks kasapukan saterasna anu aya hubunganana sareng éta tunduk kana undang-undang Nagara California sareng ngan ukur tiasa diajukeun ka anu kompeten. pangadilan sakumaha ditunjuk ku Supplier.
 
Sarat Pamakéan
Upami anjeun henteu satuju kana syarat pamakean anu dinyatakeun dina Wéb, anjeun henteu kedah nganggo Wéb.


Sadaya inpo dina Website ieu dipasang dina kawijaksanaan Supplier jeung bisa dirobah, dihapus, robah, atawa dirobah iraha wae jeung tanpa aya bewara.


Panyadia henteu ngajamin yén sadaya inpormasi anu dipidangkeun dina Wéb éta leres. Henteu aya hak anu tiasa diturunkeun tina inpormasi dina Wéb. Unggal pamakéan Website éta dipigawé dina resiko Palanggan urang sorangan. Supplier moal nanggungjawaban kanggo karuksakan atawa karugian anu lumangsung atawa bisa lumangsung salaku hasil tina pamakéan langsung atawa teu langsung tina informasi kapanggih dina Website éta.


Sakur inpormasi pribadi ti Pelanggan ngan bakal dikumpulkeun ku Panyadia saluyu sareng Kabijakan Privasi Wéb, sakumaha anu diterbitkeun.


Ngundeur atanapi nampi inpormasi tina Wéb éta dilakukeun ku résiko Pelanggan sorangan. Palanggan nanggungjawaban kanggo karusakan atanapi karugian naon waé sistem komputer atanapi data anu timbul tina ngaunduh bahan sapertos kitu.


Sadaya inpormasi dina Wéb ieu ditangtayungan ku hak cipta intelektual kalebet tapi henteu dugi ka hak cipta, kalebet tapi henteu dugi ka sadaya téks, poto, gambar, logo, grafik, sareng ilustrasi anu ditampilkeun. Teu diidinan pikeun nyimpen bagian mana wae dina Wéb pikeun pamakéan pribadi atawa profésional, pigura eta, atawa baranahan eta tanpa idin ditulis ti Supplier nu.


Pamakéan ngaran dagang jeung hak mérek dagang kana ngaran DermSilk, sarta pamakéan hak mérek dagang ka logo DermSilk dicekel ku DermSilk. Pamakéan sareng réproduksi aset ieu ditangtayungan sacara éksklusif pikeun Panyadia sareng grup perusahaan sareng lisénsina. Pamakéan aset ieu dilarang tanpa idin ditulis ti hiji perwira otorisasi tina DermSilk.


Sadaya istilah sareng panggunaan tunduk kana hukum California. Sagala sengketa timbul tina pamakéan Website jeung / atawa informasi diturunkeun tina Website éta ngan bisa nempatkeun saméméh pangadilan ditunjuk.