x

Serum raray

Koléksi sérum wajah anu dikurasi kami diproduksi ku bahan-bahan kualitas luhur anu masihan hasil anu leres. Bahan perawatan kulit kabuktian dianggo kalebet vitamin C sareng E, asam hidroksi, asam hyaluronic, sareng seueur deui. Konsentrasi anu luhur mangrupikeun bagian tina alesan kunaon sérum wajah mangrupikeun superstar perawatan kulit. Aranjeunna mindeng dipaké antara toner jeung moisturizer, pikeun mantuan ngalereskeun, renew, sarta brighten kulit Anjeun.