x

Nyanghareupan Sunscreen

Karusakan panonpoe mangrupikeun salah sahiji komponén penting pikeun meunangkeun prématur kulit urang. Henteu ngan ukur ngabahayakeun pikeun kaséhatan urang kalayan résiko kanker kulit, tapi ogé umur kulit urang, garing, sareng ngarusak. Sanajan meunang cukup Vitamin D penting pisan pikeun kaséhatan urang sakabéh, exposing kulit urang ka teuing panonpoé ngabalukarkeun karuksakan irreparable. Sareng sababna panyalindungan panonpoé kedah janten bagian tina rutinitas sapopoé anjeun. Anjeun teu kedah deui netepkeun kana gobs tina kandel, sunblock oily nu bakiak pori Anjeun. Perlindungan panonpoé anu lezat gampang kalayan koleksi tabir surya anu paling saé di handap ieu.