x

Pangobatan Biwir

Urang sering mopohokeun perawatan lip salaku bagian tina rutin skincare urang. Tapi biwir urang unik rapuh tur rentan ka ruksakna, ku kituna maranéhanana kudu diurus gently tur taliti. Dina bulan usum garing, urang peryogi Uap tambahan sareng dina bulan usum panas anu panas, urang peryogi panyalindungan panonpoé. Henteu masalah waktos taun, kami gaduh perawatan biwir anu kabuktian sacara klinis anu tiasa ngabantosan. Elixir biwir moisturizing, ngagosok lip smoothing, pelindung biwir spéktrum lega, sareng seueur deui mangrupikeun bagian tina koleksi urang ngan ukur nganggo merek anu pangsaéna.