x

Krim kerut

Panggihan rusiah pikeun kulit awet muda sareng koleksi curated kami tina krim kerut pangsaéna. Krim perawatan kulit anu lezat ieu nembus kulit, nyayogikeun kalembaban anu jero sareng nyageurkeun. Éta dirancang pikeun nargétkeun masalah perawatan kulit umum: ngirangan penampilan garis-garis halus sareng kedutan. Naha anjeun milih Obagi, Neocutis, atanapi Skinmedica, sadaya merek ieu dikenal sacara lega salaku krim kerut anu paling efektif dina pasaran.