Kaaslian Dijamin

Kami ngan ukur ngajual merek perawatan kulit kualitas pangluhurna di DermSilk, kalebet Obagi, Neocutis, EltaMD, iS Clinical, SkinMedica sareng Senté. Sareng sadaya produk ieu 100% dijamin asli, langsung ti produsén.

 

Salaku hiji-hijina dealer otorisasi pikeun merek perawatan kulit anu paling luhur ieu, anjeun tiasa percanten yén anjeun investasi dina 100% kaaslian.
Mésér ngaran mérek ieu dina situs wéb anu henteu sah tiasa ngamankeun anjeun produk anu disiram atanapi diganti anu didamel atanapi dicap sacara palsu. Tapi nalika anjeun mésér sérum perawatan kulit méwah, krim, pelembab, sareng pembersih langsung ti Dermsilk, anjeun salawasna dijamin hal anu nyata-produk anu kabuktosan masihan hasil anu saé.
Ngalawan produk palsu sanés hal anu anjeun kedah laksanakeun salaku konsumen. Éta sababna kami meryogikeun sadaya mitra merek kami pikeun disertipikasi sacara resmi sareng nyayogikeun bukti kapamilikan sateuacan aranjeunna tiasa dianggap perwakilan dina Dermsilk. Kami parantos prihatin pikeun naroskeun naha anjeun mésér produk asli atanapi henteu kana panangan urang sorangan, ku kituna anjeun terang kalayan pasti yén anjeun kéngingkeun barang anjeun langsung ti sumberna.
Produk perawatan kulit merek anu leres ieu henteu ngan ukur dipésér langsung ti produsén sorangan ku Dermsilk, tapi aranjeunna kedah lulus standar kualitas anu ketat sareng gaduh sajarah hasil dumasar-bukti sateuacan urang nambihanana kana garis perawatan kulit anu dikurasi.
Kami hoyong Dermsilk janten sumber anjeun pikeun hal anu nyata-pikeun solusi perawatan kulit premium; janten, urang bakal nyandak unggal léngkah pikeun mastikeun yén éta leres.