Pangalusna Skincare pikeun Élastisitas
26
Nov 2021

0 Komentar

Pangalusna Skincare pikeun Élastisitas

Kéngingkeun kulit anu langkung ketat kalayan produk perawatan kulit anu berkualitas


Aya sababaraha hal anu urang teu tiasa ngontrol - kaleungitan élastisitas mangrupikeun salah sahijina. Janten proaktif nalika kulit anjeun dewasa sareng milih produk kageulisan anu pangsaéna anu ngabantosan anjeun umur anggun mangrupikeun cara anu pasti pikeun ningkatkeun kaulinan perawatan kulit anjeun. 

Tapi, naon hartosna kaleungitan élastisitas sareng ukuran naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ngaleutikan karugian? Baca terus pikeun neuleuman langkung seueur ngeunaan élastisitas, peranna dina prosés sepuh, sareng naséhat profésional anu pangsaéna kumaha carana ngaronjatkeun élastisitas kulit. 


Naon élastisitas? 

Sateuacan urang neuleuman kana perawatan kulit pangsaéna pikeun élastisitas, hayu urang ngobrol ngeunaan naon élastisitas sarta peranna dina prosés sepuh.

Élastisitas nyaéta firmness sareng kalenturan kulit anjeun; dasarna, ieu kamampuhan kulit Anjeun pikeun balik deui ka bentuk aslina. Salaku umur anjeun, anjeun leungit kolagén jeung elastin-protéin jawab méré struktur kulit Anjeun. Lamun kulit anjeun depleted protéin ieu, eta leungiteun struktur sarta mimiti sag. 

Salian ti sepuh, faktor séjén anu nyumbang kana leungitna ieu nyaéta ngaroko, karusakan UV, genetika, sareng kakurangan sare. Sajaba ti éta, polusi, setrés, hormon, jeung goréng diit maénkeun bagian dina ngarecahna elastin kulit Anjeun. 

Ngadopsi gaya hirup séhat ngabantosan pisan pikeun ngajaga kulit anjeun katingali anca sareng awet muda. Nanging, aya titik nalika kulit anjeun bakal nguntungkeun pisan tina ngagunakeun perawatan kulit anu nargétkeun leungitna élastisitas. 


Kumaha Ningkatkeun Élastisitas Kulit

Sanaos anjeun henteu tiasa ngabalikeun jam nalika sepuh, anjeun tiasa ngontrol sababaraha faktor anu disebatkeun di luhur ku ngagunakeun perawatan kulit dirancang pikeun nguatkeun jeung tighten kulit Anjeun. 

Upami anjeun henteu acan nyobian Dermsilk perawatan kulit, Anjeun teu acan ngalaman produk kageulisan pangalusna di pasar pikeun nguatkeun jeung ngajaga kulit Anjeun. Urang perawatan kulit nyaeta FDA-disatujuan pikeun efficacy tur salawasna mibanda konsentrasi luhur bahan aktif.


Naon Bahan anu aya dina Moisturizers pikeun Kulit tighter?

Cara anu pangsaéna pikeun ningkatkeun élastisitas kulit anjeun nyaéta milih produk anu konsistén masihan mangpaat penyembuhan sareng terapi. The bahan skincare anu éféktif dina kulit ketat nyaéta:

  • Ekstrak alami sapertos lemon balm sareng supa shitake 
  • gliserin
  • péptida 
  • asam Hyaluronic
  • Vitamin C jeung E
  • mineral 
  • Minyak kuman gandum sareng lipid moisturizing penting lianna

Ieu ngan sababaraha tina loba bahan mangpaat tur-euyeub gizi pikeun tightening sbaraya. Skproduk incare tina haliber ieu aya di ujung motong panalungtikan sarta pamekaran. Nalika anjeun mésér kualitas perawatan kulit Anjeun tiasa yakin yén anjeun nganggo produk kageulisan anu paling efektif anu aya. 


Naon Anu Pangsaéna Moisturizers pikeun Kulit tighter

Aya seueur produk perawatan kulit pikeun dipilih, sareng sesah terang dimana ngamimitian; kumaha oge, lamun ngaleungitkeun produk OTC, sarta fokus kana produk anu kabuktian mantuan jeung tightening kulit, milih hiji jadi loba gampang.

Kami parantos ngalaksanakeun pagawean di bumi, sareng kami hoyong bagikeun sareng anjeun sababaraha produk anu menonjol dina ningkatkeun élastisitas kulit di sakumna awak anjeun. 

Hiji produk inovatif-Serum raray Obagi ELASTIderm ngagunakeun Bi-Mineral Contour Complex™ anu dipaténkeun pikeun ngabantosan kulit anjeun mumbul deui tina tanda-tanda sepuh. Sérum ieu ngamangpaatkeun kakuatan penyembuhan tina mineral séng, tambaga, sareng malonat pikeun ngadorong pertumbuhan sél énggal sareng nyaimbangkeun kulit. 

Krim anu nargétkeun sareng nyegerkeun kulit hipu di sabudeureun panon anjeun nyaéta Neocutis LUMIERE FIRM RICHE Extra Moisturizing Illuminating & Tightening Eye Cream. Péptida proprietary mangrupikeun seueur bahan anu ngadukung produksi kolagén sareng elastin pikeun kulit anu langkung mulus sareng awet muda. Bahan mangpaat séjén nyaéta kafein pikeun ngirangan bengkak, sareng asam glycyrrhetinic, ngabantosan ngirangan bunderan poék handapeun panon. 

Lamun Anjeun keur pilari tightening kulit dina wewengkon lian ti beungeut anjeun, mertimbangkeun SkinMedica beuheung Bener Cream. Krim ieu ningkatkeun ketebalan dermal sareng élastisitas kulit dina beuheung sareng décolleté anjeun nganggo ekstrak alami sareng péptida. Balikkeun tanda-tanda sepuh ku sérum krim anu dirarancang khusus pikeun daérah anu hipu ieu. 

Sareng upami anjeun hoyong rekomendasi anu saé pikeun hiji awak sakujur krim nu mantuan ngajaga kulit Anjeun lemes, montok, sarta teguh, mertimbangkeun Neocutis NEO BODY Restorative Awak Cream. Krim terapi ieu dieusian ku bahan sapertos péptida, ceramide, jeung asam hyaluronic nu ngajaga, hydrate, exfoliate jeung teguh unggal inci kulit Anjeun berharga. 


Ngurus sareng Ngurus Kulit Anjeun 

Urang teu tiasa ngontrol prosés sepuh, tapi urang tiasa sepuh kalayan rahmat ku masihan kulit urang perawatan kulit pangsaéna pikeun ngirangan tanda-tanda sepuh, kalebet leungitna élastisitas. Candak muatan ku ngagunakeun perawatan kulit produk kalawan kamampuhan kabuktian mantuan Anjeun miara kulit Anjeun. 


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar