Perawatan Kulit Awak Pangalusna - Ngarawat Kulit anjeun, Sakuliah
05
Nov 2021

0 Komentar

Perawatan Kulit Awak Pangalusna - Ngarawat Kulit anjeun, Sakuliah

Eureun miara ngan raray anjeun - sakabeh awak anjeun pantes pangalusna!

Jalma nempatkeun loba tekenan kana skincare raray kalayan sagala creams, sérums, sarta prosedur sasaran pikeun bagian leutik ieu awak urang. Tapi sakabéh awak urang kakeunaan elemen sarua jeung beungeut urang, sarta sakabeh awak urang pantes wijaksana, miara méwah sarua.

 

Kulit urang terus digawé teuas balik layar pikeun urang; eta defends ngalawan baktéri, mantuan ngatur suhu awak, sarta ngajaga organ vital urang. Nyatana, upami kulit urang kirang padet, urang moal tiasa salamet.

 

Sareng anggap kanyataan yén salah sahiji tempat anu paling umum dimana urang ningali tanda-tanda sepuh sanés wajah urang… tapi nyaéta beuheung sareng panangan urang. 

Janten samentawis urang kedah fokus kana raray urang, anu ngagaduhan windows pikeun jiwa urang sareng seuri anu ngondang, urang ogé kedah ngantepkeun diri urang fokus kana kabutuhan perawatan kulit awak urang. Sareng gaduh regimen perawatan kulit awak anu leres tiasa ngajantenkeun bédana.

 

Ngurus Kulit Handapeun Gado Anjeun

Naha awak anjeun nampi perhatian anu cekap? Tanpa produk perawatan kulit anu pangsaéna pikeun sakujur awak anjeun, anjeun tiasa sono kana rasa kulit anjeun sareng katingali lentur, rata, sareng mulus.

 

Ieu sababaraha tip penting pikeun miara kulit anjeun di sakumna:

- Exfoliate dua nepi ka tilu kali saminggu, atawa sakumaha diperlukeun pikeun jenis kulit Anjeun, pikeun miceun sél kulit paéh sarta nembongkeun anyar anjeun, kulit lemes handap. Ieu hususna penting lamun boga kulit garing, sahingga pikeun perawatan moisturizing leuwih profound. Exfoliation teu kudu kasar; a exfoliant hipu jalan sagampil ogé tanpa ngabalukarkeun karuksakan atawa iritasi.

 

- Moisturize unggal poé. Sanaos ieu sigana mangrupikeun unsur anu penting pikeun miara kulit anjeun, anjeun bakal kaget sabaraha jalma anu ngalalaworakeun awakna ti beuheung ka handap. Seueur anu milih nerapkeun moisturizer langsung kaluar tina kamar mandi dugi ka janten rutin sareng nerapkeun deui upami diperyogikeun sapopoe, bahkan nalika anjeun nuju angkat. moisturizer perjalanan.

Inget - kulit anjeun sagampil krusial di tempat kayaning tonggong jeung suku anjeun, jadi moisturizing nyaeta kudu.

 

Kumaha Nyegah Sepuh Kulit

Pencegahan mangrupikeun pertimbangan anu penting nalika datang ka tanda-tanda sepuh. Urang parantos terang yén genetika sareng paparan panonpoé tiasa maénkeun kana parah sareng kagancangan sepuh kulit urang. Masih, anjeun tiasa ngalakukeun hal-hal pikeun ngabantosan kulit anjeun tetep bergizi sareng ngalambatkeun visibilitas prosés sepuh alami.

 

Ku ngagunakeun kombinasi katuhu tina produk skincare, anjeun bakal aya dina jalan pikeun gaduh kulit anu saé salami mangtaun-taun sareng taun-taun ka hareup.

Ngagunakeun kombinasi asam glycolic sarta bahan retinol dina konsentrasi luhur baris mantuan anjeun ku garis-garis halus, wrinkles, hyperpigmentation, bintik panonpoé, scars jarawat, sarta leuwih - sagala tanda umum tina maturing kulit.

 

Bagian awak béda, produk béda

Sagampil unik salaku kulit dina beungeut anjeun kitu ogé kulit dina awak anjeun. Naon rusiah kulit geulis? Ngabogaan perawatan kulit pikeun leungeun, suku, sareng dimana waé.

 

Kulit panangan sareng suku anjeun ogé unik sareng ngandung langkung tuntung saraf tibatan kulit dina raray atanapi panangan anjeun. Upami anjeun ngalalaworakeun miara panangan sareng suku anjeun sering-sering anjeun kedahna, aranjeunna tiasa garing sareng retak, anu tiasa nyababkeun sensitipitas sareng iritasi.

Pastikeun pikeun melembem leungeun anjeun sarta suku rutin - utamana dina mangsa usum tiis lamun kagaringan geus inténsif.

 

Naha Perawatan Kulit Awak Penting?

Sanaos urang ngahaturanan seueur produk sareng waktos pikeun miara raray, éta sanés hartosna awak urang henteu pantes. Kulit dina panangan, beuheung, suku, sareng tonggong urang sami penting sareng kedah dirawat kalayan aplikasi anu wijaksana anu sami.

 

Anggo produk anu lembut sareng bergizi dina unggal bagian kulit anjeun, sareng anjeun bakal ningali dunya anu béda dina cara kulit anjeun katingali, karasa, sareng réaksi kana rangsangan. Gumantung kana rumusna, anjeun malah tiasa nganggo sababaraha bagian tina hiji garis produk dina sababaraha bagian awak anjeun. 

 

Upami anjeun sénsitip kana produk perawatan kulit, anjeun tiasa mertimbangkeun IS perawatan kulit klinis garis pikeun sakabéh awak. Henteu ngan ukur nyiptakeun sababaraha produk perawatan kulit anu paling mewah pikeun kulit sénsitip, tapi aranjeunna nawiskeun sababaraha produk skincare awak pangalusna Anjeun tiasa manggihan pikeun mantuan miara kulit Anjeun sakuliah.

 

Rejuvenate Kulit Anjeun sakuliah

Sanggeus sababaraha minggu ngagunakeun produk dirancang pikeun sakabéh awak anjeun, kawas SkinMedica, Anjeun bakal aya bewara kulit Anjeun bakal leuwih lemes jeung leuwih radian ti kungsi saméméh. Sareng upami anjeun hoyong perawatan kulit kelas dokter anu pangsaéna pikeun awak anjeun, pertimbangkeun kempelan EltaMD urang.

 

Kulit Panghadéna Anjeun Kantos... Dimana-mana

Ulah ngalalaworakeun kulit anjeun nu geus jadi alus keur anjeun. Nutrisi, ngajagi, sareng ngabantosan nyegah tanda-tanda sepuh kalayan produk perawatan kulit sadayana, ditargetkeun, kabuktian anu bakal masihan anjeun kulit anu pangsaéna… di mana waé.


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar