3 Bahan Pangpentingna pikeun Kulit Awet Muda
14
Sep 2021

0 Komentar

3 Bahan Pangpentingna pikeun Kulit Awet Muda

Lamun datang ka appearances, pilari ngora manggihan jalan ka luhur daptar nu heubeul urang meunang. Kulit flawless anu sigana nolak ujian waktos mangrupikeun hal anu ku seueur jalma anu dipikahoyong. Sareng ayeuna, kalayan rupa-rupa produk perawatan kulit anu aya di pasar, aya sababaraha anu béda-béda kalayan bahan-bahan kualitas anu urang tiasa dianggo pikeun ngahontal kulit anu awet.


Naon Ngajadikeun Umur Kulit?

Sababaraha bahan béda anu krusial pikeun kulit defying umur. Ngagunakeun jinis perawatan kulit anu leres tiasa ngajantenkeun atanapi ngarusak penampilan kulit anjeun, khususna nalika katingalina nunjukkeun tanda-tanda sepuh.


Kedutan sareng garis-garis halus muncul dina kulit urang nalika tingkat kolagén turun. Kana waktu, kolagén sésana condong ngarecah sarta deteriorate malah salajengna, anjog ka kulit nu sags. Kontributor séjén pikeun sepuh prématur nyaéta radikal bébas. Molekul ieu ngaruksak sél, komo bisa memicu kanker kulit. Nanging, ku nétralisasi radikal bébas, kulit urang tiasa katingali langkung ngora, sareng langkung radian. 


Janten naon rusiah pikeun perawatan kulit anu teu tahan umur?

Rahasia nyaéta ngagunakeun tilu bahan khusus anu kabuktian ngabantosan nyegah sareng ngabalikeun tanda-tanda sepuh kulit. Bahan-bahan ieu tiasa dipendakan dina sababaraha produk perawatan kulit, sareng dipikanyaho nyayogikeun seueur mangpaat, sapertos hidrasi, tékstur kulit anu langkung mulus, pangurangan garis-garis halus sareng kedutan, sareng paningkatan kacaangan kulit.  

 

vitamin C

Vitamin C mangrupa gizi ésénsial anu boga loba mangpaat positif pikeun awak, kitu ogé pikeun kulit. Kulit urang téh organ pangbadagna, sarta pantes hiji dorongan gizi nu mantuan jaringan tumuwuh sarta perbaikan. Vitamin C henteu ngan meungpeuk radikal bébas, tapi ogé ngabantosan kulit nahan kalembaban.


SkinMedica Vitamin C + E Komplek mangrupikeun produk perawatan kulit anu saé pikeun ngajagi kulit anjeun tina antioksidan sareng radikal bébas, sadayana bari ningkatkeun penampilan sareng tékstur kulit. Dipak ku duo vitamin C sareng E, sérum ieu bakal ningkatkeun kacaangan kulit anjeun. Kompleks Vitamin C + E ogé bakal ngajaga kulit anjeun lembab, ngajantenkeun kulit anjeun katingali sareng terhidrasi.

 

Rétinol 

Retinol mangrupakeun salah sahiji bahan anu mangrupa powerhouse mutlak pikeun rejuvenation kulit. Retinol, bentuk vitamin A, gaduh mangpaat anu luar biasa, khususna dina pangaruh anti sepuhna. Gawéna ku ngagancangkeun pembaharuan kulit sareng nyumbang kana ngahaluskeun formasi kerut. Retinol ogé tiasa ngirangan garis halus ku cara ngajagi kolagén tina degradasi, anu nyababkeun kulit kendur. 

Ngagunakeun produk kawas Obagi360 Retinol 1.0 bakal jadi gamechanger dina rutin skincare Anjeun. Retinol ningkatkeun penampilan tékstur kulit anjeun, tanpa nyumbat pori sareng ngairitasi kulit. Ku ngalebetkeun krim ieu kana rutinitas sapopoé anjeun, anjeun tiasa ngarep-ngarep ningali kulit anu langkung ngora sareng langkung jelas. 

 

péptida

Péptida nyaéta molekul leutik nu ngabentuk blok wangunan protéin, nu mangrupakeun komponén krusial tina struktur jaringan. Aranjeunna damel sareng sajumlah énzim penting pikeun ngajaga kulit awet muda. Péptida dipikanyaho pikeun kamampuanana pikeun ningkatkeun firmness sareng élastisitas jaringan, anu ngabantosan ngirangan peradangan sareng ningkatkeun kaséhatan kulit sacara umum.

Kolagén mangrupikeun jinis protéin tina péptida anu penting pikeun ngajaga élastisitas kulit sareng awet muda. Tanpa éta, kedutan, garis-garis halus, sareng kulit droopy sacara alami mimiti mekar. Péptida sareng kolagén mangrupikeun prékursor naon anu ngajantenkeun kulit ngajaga kekencangan sareng téksturna, sareng penting pikeun ngalebetkeun duanana kana rutinitas perawatan kulit anjeun.

Ku ngagunakeun Neocutis BIO CREAM FIRM RICE Extra Moisturizing Smoothing & Tightening Cream, Anjeun bisa ngahontal kulit nu kasampak, jeung karasaeun leuwih youthful. Krim husus ieu pohara mantuan dina renewing rasa kulit. Péptida proprietary anu nyumbang kana kulit karasaeun tighter tur leuwih lentur. Éta ogé ngadukung produksi kolagén sareng elastin. Anjeun moal kuciwa ngalebetkeun krim ieu kana rutinitas perawatan kulit sapopoé. Dina ngan ukur 14 dinten, anjeun tiasa ngalaman warna kulit sareng tékstur anu langkung saé, ogé sakedik kedutan. 

 

paribasa mana: kalawan pangaweruh, datang kakuatan. Nyaho bahan mana anu dianggo pikeun nargétkeun kulit sepuh penting pikeun kaséhatan sareng penampilan kulit sacara umum. Kalayan sagala karusakan panonpoé, polusi, sareng produk ngabahayakeun anu urang kakeunaan unggal dinten, ngagunakeun perawatan kulit sareng bahan-bahan penting ieu bakal ningkatkeun kulit anjeun. Ku cara éta, kulit anjeun tiasa katingali cerah sareng seger, sapanjang usum panas anu lembab, usum tiris garing, sareng unggal usum antara.

Urang panginten henteu tiasa mundur waktos, tapi urang tiasa damel sareng produk perawatan kulit premium ieu pikeun nampi penampilan anu langkung ngora. Janten, henteu paduli umur anjeun, cokot kasempetan ayeuna pikeun investasi dina perawatan kulit anjeun-diri hareup anjeun bakal hatur nuhun.


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar