Produk Perawatan Kulit Pangsaéna 2021
26
Jul 2021

0 Komentar

Produk Perawatan Kulit Pangsaéna 2021

2021 sapinuhna di-gerakkeun sareng urang ngaluncurkeun éta kalayan lancar sareng anggun anu urang tiasa. Ngaliwatan sagala craziness taun ka tukang, urang manggihan eta leuwih penting batan kantos pikeun ngurus kulit urang. Pikeun ngajaga kulit urang (sareng awak urang) séhat ku ngagunakeun produk sareng tuangeun anu séhat, sareng ngarawat diri kalayan lemah lembut sareng jaga. Éta sababna kami parantos nyusun daptar ieu produk anu paling bergizi sareng nyageurkeun anu ditawarkeun DermSilk; ku kituna anjeun bisa nempo jeung ngarasa pangalusna anjeun, sanajan dunya miring.

 

Pangalusna Sun Pertahanan

  • Obagi Sun Shield Matte Broad Spéktrum SPF 50
    Ieu sheer, seungit-gratis, sarta non-comedogenic sunscreen spéktrum lega kalawan SPF 50 idéal pikeun sakabéh jenis kulit. Éta ngagabungkeun nyerep UVB sareng panyalindungan UVA dina finish matte anu elegan sareng non-comedogenic sareng diuji ku dermatologist.

  • EltaMD UV Active Broad-Spectrum SPF 50
    Tabir surya pameunteu premium ieu teu aya saringan tabir surya kimiawi sareng parantos dirumuskeun khusus pikeun gaya hirup aktip, ogé dianggo unggal dinten pikeun nyegah sepuh prématur tina karusakan panonpoé. Éta tahan cai salami 80 menit sareng masihan panyalindungan spéktrum lega ngalawan sinar UVA (sepuh) sareng UVB (kaduruk) sareng ngandung antioksidan. Éta nawiskeun panyalindungan cahaya anu katingali énergi tinggi (HEV) sareng bebas paraben.

 

Pangalusna Dark-Circle Correctors

  • Neocutis LUMIERE FIRM RICHE Extra Moisturizing Illuminating & Tightening Eye Cream
    Sasaran daérah panon anu hipu kalayan formulasi anti sepuh canggih ieu. Éta ngagabungkeun faktor pertumbuhan manusa sareng péptida pikeun aktip ngirangan garis-garis halus, bengkak, sareng gelap handapeun panon dina sakedik 14 dinten.

  • Obagi ELASTIderm Panon Sérum
    Ieu husus-sasaran
    sérum panon ngagunakeun hiji soothing, téhnologi rollerball nu mantuan nyieun panon firmer, leuwih tahan banting. Sérum ieu nyegerkeun penampilan kulit hipu di sabudeureun panon kalayan bahan anu kabuktian sacara klinis, kalebet kafein, pikeun ngirangan penampilan bengkak handapeun panon.

  • SkinMedica TNS Perbaikan Panon
    TNS Eye Repair® henteu ngan kalebet TNS® pikeun ningkatkeun penampilan garis-garis halus, kedutan, warna kulit, sareng tékstur, tapi ogé ngandung péptida salian ti vitamin A, C, sareng E pikeun ngabantosan kulit di sabudeureun panon sareng ningkatkeun. penampilan bunderan poék.

 

Pangalusna Skincare pikeun Kulit Sepuh

  • System Unggul Award SkinMedica
    Kombinasi produk SkinMedica® anu meunang pangajén ieu nargétkeun penampilan sepuh kulit, hidrasi, sareng parobahan warna. Sistem ieu ogé nyertakeun hiji-hijina sérum faktor pertumbuhan anu kabuktian pikeun ngatasi kulit kendur. Ieu ngawengku 3-botol perawatan kulit-defying umur: TNS Advanced + Serum, HA5 Rejuvinating Hydrator, sarta Lytera 2.0 Pigmén Koréksi Serum.

  • Neocutis MICRO DAY RICHE Extra Moisturizing Revitalizing & Tightening Day Cream
    Delve kana krim poé hydrating méwah nu nyadiakeun opat mangpaat dina hiji: revitalisasi kulit, perawatan anti oksidan, panyalindungan UVA jeung UVB spéktrum lega, sarta hidrasi langgeng. Sadayana dirumuskeun pikeun ngabantosan nyegah sareng ngirangan tanda-tanda sepuh.

  • EltaMD Moisture-Euyeub Awak Creme
    Perawatan kulit premium henteu kedah ditangtayungan kanggo raray, beuheung, sareng dada anjeun; eta kudu dipake sakuliah awak anjeun tetep unggal inci supple tur youthful. EltaMD Moisture-Rich Body Crème infuses kompromi tur garing, flaky, kulit sénsitip kalawan Uap langgeng tur gizi penting. Éta mangrupikeun moisturizer sadinten anu idéal pikeun ngabantosan sareng ngajaga kulit anu langkung lembut, mulus, séhat.

 

Produk Hydrating pangalusna

  • Neocutis HYALIS + Intensif Hydrating Sérum
    Formulasi anu teu ngandung minyak, moisturizing jero kalayan sababaraha jinis Asam Hyaluronic murni ditambah bahan-bahan konci pikeun ngabantosan kulit anu mulus, lemes, sareng lentur sareng ngaleutikan penampilan garis-garis halus sareng kedutan.

  • Obagi Hydrate Luxe
    Khusus direkayasa ku péptida biomimétik konci, krim ieu nyadiakeun sapeuting, moisturization ultra-euyeub sarta ngabogaan méwah, tékstur balm-kawas. Obagi Hydrate Luxe nyayogikeun hidrasi instan sareng tahan lama pikeun pelembab sareng peremajaan penting.

  • SkinMedica Retinol Complex 1.0
    Retinol mangrupikeun salah sahiji bahan anu paling berharga pikeun ngahidrasi kulit anjeun sareng ngirangan penampilan garis-garis halus sareng kedutan, sareng SkinMedica gaduh sérum retinol anu saé anu tiasa dianggo pikeun sadaya jinis kulit.

 

Salian méwah, kualitas produk raray jeung skincare, pastikeun Anjeun ogé tetep pinuh caian sapanjang poé sarta consuming angka nu gede ngarupakeun sayuran, bungbuahan, séréal sakabeh, legumes, sarta pangan-euyeub serat lianna. Kombinasi ieu jat nu mawa gisi, hidrasi, sareng sapasang perawatan topikal pikeun nyiptakeun hasil anu saé supados kulit anjeun tiasa bersinar kalayan cahaya murni.


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar