Neocutis LUMIERE FIRM Krim Panon Penerang & Pengetatan (0.5 fl oz)

Neocutis LUMIERE FIRM Krim Panon Penerang & Pengetatan (0.5 fl oz)

Targetkeun daérah panon anu hipu kalayan formulasi anti sepuh canggih ieu. Faktor Pertumbuhan + Peptida proprietary ngirangan penampilan garis-garis halus sareng kedutan, suku gagak, bengkak sareng gelap handapeun panon dina ... Tambih deui
-
+
$108.00

Neocutis

304 Dina Stok

Hadiah Gratis sareng unggal pesenan!

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk -

Targetkeun daérah panon anu hipu kalayan formulasi anti sepuh canggih ieu. Faktor Pertumbuhan + Peptida proprietary ngirangan penampilan garis-garis halus sareng kedutan, suku gagak, bengkak sareng gelap handapeun panon pas 14 dinten.

 

  • Ngurangan penampilan garis-garis halus sareng kedutan ku Faktor Pertumbuhan
  • Ngarojong produksi Kolagén sareng Elastin sareng Proprietary Péptides
  • Ningkatkeun firmness, élastisitas, nada, sareng tékstur
  • Moisturizes kulit handapeun panon
  • Asam Glycyrrhetinic mantuan lighten penampilan gelap handapeun panon
  • Ngabantosan ngaminimalkeun tampilan puffiness kulit sareng Kafein
  • Refreshes wewengkon panon hipu pikeun mantuan alleviate tanda-tanda kacapean kalawan Bisabolol, agén kulit-conditioning kapanggih dina Chamomile Extract

Kumaha carana make +-

  • Larapkeun dina isuk jeung sore ka kulit sabudeureun panon
  • Nyingkahan ngusapan. Larapkeun produk dina gerakan dabbing atanapi patting pikeun maksimalkeun pungsi hasil.

bahan +

cai (aqua), caprylic/capric triglyceride, c12-20 acid peg-8 éster, gliserin, butiléna glikol, cetyl alcohol, peg-8, bisabolol, kafein, tetrahexyldecyl ascorbate, tangkal beech (fagus sylvatica) ekstrak kuncup, lésitin, cutaneous lysate, tetrapeptide-21, asam hyaluronic, asam glycyrrhetinic, tocopherol, asam sitrat, capryloyl carnosine, ascorbyl palmitate, tocotrienols, palm (elaeis guineensis) minyak, palmitoyl tripeptide-1 asétat, asam askorbat, asam bénzoat, citratesterol, asam sitrat , kalium setil fosfat, kalium sorbate, kapril glikol, karbomér, héksiléna glikol, sakarida isomerat, natrium poliakrilat, natrium hidroksida, phenoxyethanol, bénzil alkohol.

Targetkeun daérah panon anu hipu kalayan formulasi anti sepuh canggih ieu. Faktor Pertumbuhan + Peptida proprietary ngirangan penampilan garis-garis halus sareng kedutan, suku gagak, bengkak sareng gelap handapeun panon pas 14 dinten.

 

  • Ngurangan penampilan garis-garis halus sareng kedutan ku Faktor Pertumbuhan
  • Ngarojong produksi Kolagén sareng Elastin sareng Proprietary Péptides
  • Ningkatkeun firmness, élastisitas, nada, sareng tékstur
  • Moisturizes kulit handapeun panon
  • Asam Glycyrrhetinic mantuan lighten penampilan gelap handapeun panon
  • Ngabantosan ngaminimalkeun tampilan puffiness kulit sareng Kafein
  • Refreshes wewengkon panon hipu pikeun mantuan alleviate tanda-tanda kacapean kalawan Bisabolol, agén kulit-conditioning kapanggih dina Chamomile Extract

Kumaha carana make

  • Larapkeun dina isuk jeung sore ka kulit sabudeureun panon
  • Nyingkahan ngusapan. Larapkeun produk dina gerakan dabbing atanapi patting pikeun maksimalkeun pungsi hasil.

bahan +

cai (aqua), caprylic/capric triglyceride, c12-20 acid peg-8 éster, gliserin, butiléna glikol, cetyl alcohol, peg-8, bisabolol, kafein, tetrahexyldecyl ascorbate, tangkal beech (fagus sylvatica) ekstrak kuncup, lésitin, cutaneous lysate, tetrapeptide-21, asam hyaluronic, asam glycyrrhetinic, tocopherol, asam sitrat, capryloyl carnosine, ascorbyl palmitate, tocotrienols, palm (elaeis guineensis) minyak, palmitoyl tripeptide-1 asétat, asam askorbat, asam bénzoat, citratesterol, asam sitrat , kalium setil fosfat, kalium sorbate, kapril glikol, karbomér, héksiléna glikol, sakarida isomerat, natrium poliakrilat, natrium hidroksida, phenoxyethanol, bénzil alkohol.

Produk nembe ditempo