Leres, Anjeun Peryogi Krim Panon - Ieu Naha
19
Oct 2021

0 Komentar

Leres, Anjeun Peryogi Krim Panon - Ieu Naha

Naon masalahna sareng krim panon? Naha krim raray standar kuring henteu tiasa dianggo pikeun sadayana raray? Naha kuring ogé kedah mésér krim panon khusus?

Sadaya patarosan ieu tiasa kahartos, sareng urang rada ngupingkeunana.

Tapi kabeneran ngeunaan krim panon éta mangrupa bagian kritis rezim skincare lengkep. Sareng dina tulisan ieu, urang bakal ngajelaskeun naha. 

 

Naon Dupi Krim Panon?

Sacara umum, krim panon geulis endah pisan. Aranjeunna hydrate kulit sabudeureun panon anjeun sarta nyieun healthier tur némbongan leuwih youthful.

Bari moisturizers biasa bakal nyieun wewengkon bit lemes, krim panon alamat husus perhatian pikeun wewengkon raray ieu. Jeung nu penting sabab kulit sabudeureun panon anjeun boga kelenjar minyak pangsaeutikna malah kirang kolagén ti sesa kulit Anjeun. Éta sababna gampang pikeun garis-garis halus sareng kedutan janten langkung jelas di dinya.

Krim panon kedah diterapkeun unggal isuk saatos anjeun ngabersihkeun kulit. Aranjeunna nyayogikeun seueur mangpaat anu sami sareng pelembab biasa, kalebet hidrasi tanpa minyak pikeun ngajaga daérah panon anu hipu sareng lemes.

Éta dirumuskeun khusus pikeun daérah kulit anu langkung alit, langkung hipu ieu sareng paling sering ngandung bahan anti sepuh sapertos retinol atawa péptida nu mantuan ngurangan garis halus jeung wrinkles on kongkolak panon anjeun.



Kumaha Krim Panon Béda sareng Krim Wajah?

Krim pameunteu dirancang pikeun ngahidratkeun sakumna raray anjeun, sareng sanaos éta tiasa langkung hipu tibatan bagian awak anjeun, tapi tetep henteu rapuh sapertos kulit anu langkung ipis di sabudeureun panon anjeun.

Janten, sanaos krim raray anjeun tiasa saé pikeun nyegah garis-garis halus sareng kedutan, éta sigana henteu gaduh sadaya bahan konci anu dirancang pikeun ngajagi sareng ngahidrat panon anjeun.

krim panon dijieun kalawan bahan béda ti krim raray Kusabab wewengkon panon pisan sénsitip sarta rawan sepuh gancang.

Contona, kulit sabudeureun panon anjeun rapuh alatan konsentrasi luhur pembuluh darah jeung kapilér. Gampang ruksak ku faktor lingkungan sapertos sinar UV sareng polusi.

Garis-garis halus sareng kedutan biasana sinonim sareng kagaringan, sabab duanana ngagambarkeun kulit anu katingali "beus" disababkeun ku kurangna hidrasi. Kurangna Uap ieu sering kusabab kurangna kolagén sareng elastin, anu tiasa disababkeun ku sababaraha faktor. Krim panon dianggo pikeun nyayogikeun kulit hidrasi saharita bari ogé ngajaga tina karuksakan hareup.


Milih Krim Panon Anu Katuhu Pikeun Anjeun

Janten kumaha anjeun milih krim panon anu pangsaéna?

Penting pikeun émut yén kulit unggal jalma béda-béda, sareng kabutuhan béda-béda. Hiji jalma panginten peryogi krim panon anu ngabantosan ngirangan penampilan bunderan handapeun panon, sedengkeun anu sanésna peryogi krim panon anu tiasa ngabantosan hidrasi sareng ngahaluskeun garis-garis halus.

Ieu sababaraha tip gancang ngeunaan cara milih krim panon anu pangsaéna pikeun kulit anjeun:

  • Nyaho Naon Kaprihatinan Anjeun Hayang Dijawab - Upami perhatian utama anjeun nyaéta garis halus, milarian krim panon anu ngandung péptida, ceramide, atanapi antioksidan (contona, Vitamin C). Upami bunderan handapeun panon poék mangrupikeun masalah, cobian anu langkung cerah ku Vitamin C atanapi Asam Kojic.
  • Entong Ditipu Ku Bungkusan Fancy - Anjeun tiasa ngagoda mésér krim panon kusabab bungkusanna, tapi anu paling penting nyaéta bahan-bahan di jero sareng kumaha aranjeunna damel babarengan pikeun hasil anu dipikahoyong! 

Jeung sugan nasehat pangpentingna sadaya?

Penting pisan pikeun milih produk anu ngagaduhan kabuktian khasiatna kalawan persetujuan FDA, naha urang nyarankeun ngan ngagunakeun otentik, produk luhur-ngaran, sabab hijina leuwih sabenerna kabuktian jalan.

Produk anu ngandung konséntrasi luhur bahan-bahan anu disebatkeun di luhur bakal ngalakukeun keajaiban pikeun mastikeun hasil anu dipikahoyong kahontal, sareng krim panon kualitas luhur gaduh kombinasi unik tina bahan pujian ogé konsentrasi anu langkung luhur tina bahan anu pangsaéna pikeun perawatan kulit, ngajantenkeun aranjeunna hiji-hijina asli pilihan.


Cream Panon pangalusnas pikeun 2022

  1. Krim Panon Pangalusna pikeun Garis Halus sareng Kedutan
     Élastiderm
  2. Pangalusna Moisturizing Krim Panon
    Neocutis LUMIERE FIRM RICHE Extra Moisturizing Illuminating & Tightening Eye Cream (0.5 fl oz)
  3. Pangalusna Anti sepuh Krim Panon
     SkinMedica Dermal Repair Cream (1.7 oz)
  4. Krim Panon Pangalusna Pikeun Bunderan Poék atanapi Puffiness
    SkinMedica Instant Bright Eye Cream (0.5 oz)
  5. Sérum Panon pangalusna

 

 

 

Pilih Hiji Anu Cocog sareng Anjeun

Pelembab raray anu saé pikeun dianggo sapopoé, tapi upami anjeun milarian anu masihan hidrasi sareng perlindungan di daérah sénsitip ieu sadinten., teras krim panon mangrupikeun pilihan anu pas pikeun anjeun.

Jaga kulit anjeun ku mastikeun yén éta ditangtayungan sabudeureun jam, beurang jeung peuting. Krim panon dirumuskeun pikeun dianggo pikeun sadaya jinis kulit anu béda-béda, janten tong sieun nyobian sababaraha krim pikeun ningali naon anu pangsaéna pikeun anjeun!

Émut yén ngan kusabab anjeun henteu tiasa nyanghareupan garis-garis halus atanapi kedutan, ieu sanés hartosna yén kulit anjeun teu tiasa dielehkeun. Tetep payuneun pertandingan ku ngagunakeun krim panon ayeuna.


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar