Kaaslian Perawatan Kulit - Naon Hartosna?
19
Sep 2021

1 Komentar

Kaaslian Perawatan Kulit - Naon Hartosna?

Nalika maca katalog produk kami minggu ieu dina browser énggal, kami mendakan fitur anu otomatis milarian wéb pikeun tawaran anu langkung saé dina produk anu sami. Hasil munggaran? Distributor produk diskon sadunya anu ageung anu ngajual produk Skinmedica premium sakitar satengah harga distributor otorisasi.

Kami reuwas… tapi henteu.

Kabeneran aya merek premium ieu terus-terusan ngalawan panyebaran anu teu sah pikeun produk palsu sareng curang anu nganggo namina. Tapi tarung ieu mangrupikeun kaulinan anu ageung tina whack-a-mole, sabab unggal waktos anu ngajual anu mandiri ditutup, anu énggal ngagentosana.

Janten anu nyababkeun urang ka dieu, ka pos blog ieu, dimana urang hoyong teuleum kana topik ieu pikeun masihan anjeun langkung kajelasan ngeunaan merek perawatan kulit ieu, sareng kumaha mastikeun anjeun mésér produk otentik anu leres-leres diproduksi ku merek sorangan, tinimbang ku produser curang.


Naon Hartosna Perawatan Kulit Asli

Perawatan kulit otentik hartosna yén produk éta sorangan diproduksi ku merek anu leres dina labél. Geulis basajan, nyaan. Merek ieu tiasa milih boh ngajual langsung ka konsumen atanapi ngajual ka pangecér otorisasi ngalangkungan saluran distribusina. Top-selling, merek skincare méwah kawas Skinmedica, iS Klinis, Obagi, Neocutis, sarta EltaMD milih ngajual ka distributor otorisasi anu dipilih. Ieu ngandung harti yén anjeun bakal meuli produk teu ti produsén sorangan, ku tina daptar distributor jeung dealers maranéhanana.

Dermsilk mangrupikeun salah sahiji distributor éta.


Urang terang éta pikabitaeun!

Produk perawatan kulit kelas premium langkung mahal tibatan merek toko obat, janten urang ngartos banding nalika ningali nami merek premium kalayan tag harga anu langkung handap. Wajar waé pikeun milarian harga pangsaéna pikeun barang anu anjeun ditalungtik.

godaan nu aya, tapi nu saleresna produk teu bener aya - éta palsu. Janten anjeun henteu ngabandingkeun apel sareng apel, atanapi dina hal ieu, merek premium, kasohor, dipercaya, kualitas, sareng kabuktian kalayan premium, kasohor, dipercaya…

Aranjeunna henteu dina kategori anu sami sareng, janten, henteu tiasa dibandingkeun.


Kumaha Nyaho upami Perawatan Kulit Asli

Aya sababaraha tip konci anu kedah diperhatoskeun nalika balanja produk perawatan kulit asli:

  • Waspada penjual mandiri - Awas pikeun toko online kotak ageung anu ngamungkinkeun para penjual mandiri dina platformna. Individu henteu kantos janten distributor otorisasi pikeun produk perawatan kulit sapertos kitu, janten aranjeunna kamungkinan ngajual produk anu curang, disiram, atanapi dianggo.
  • Hindarkeun toko diskon - Teu asup akal pikeun nami merek ngajual produk premium na di toko diskon. Ieu ngandung harti yén lamun ningali eta aya, aranjeunna ampir sok produk curang; utamana lamun balanja online.
  • Lalajo hargana - Nalika pangecér otorisasi tiasa ngadiskon barang-barang kalayan kode promo, merek gaduh harga MSRP anu distributorna kedah daptar unggal produk dina halaman wébna. Janten upami anjeun ningali harga anu ngareureuwas, éta kedah janten bandéra beureum yén éta palsu.

Perjuangan Terus-terusan pikeun Standar Brand

Sakumaha anjeun terang upami anjeun kantos nganggo salah sahiji merek perawatan kulit anu paling laris di luhur, kualitas produkna teu aya tandinganana. Rumusna dikembangkeun sacara saksama, diuji sacara klinis, nampi persetujuan FDA, sareng kabuktian ngalakukeun naon anu disarioskeun ku hasil anu beunghar sareng gancang.

Tapi lamun hiji individu atawa bisnis megatkeun pikeun maok ngaran merk jeung nyieun hiji diganti jieunan dina tempatna, anjeun leungit kabeh panyalindungan nu asalna tina kaaslian.

  • Hasil kabuktian
  • Diuji sacara klinis
  • Manufaktur asli
  • Konfirmasi klaim
  • Kasalametan pikeun kulit anjeun
  • … sareng daptar terus

Nalika aya anu ngagaleuh palsu murah, sadaya jaminan ieu leungit.

Éta sababna mésér otentik penting pisan nalika ngurus kulit urang. Entong résiko henteu ngan ukur ngalungkeun artos kana produk palsu tapi ogé kaséhatan sareng perlindungan kulit anjeun ku ngagunakeun produk anu henteu teruji sareng teu acan kabuktosan klaimna.

Milih skincare ti dealer otorisasi kalawan hiji jaminan kaaslian.

Pilih perawatan kulit tina Dermsilk.


1 Komentar

  • 19 Séptémber 2021 Liliana

    Wah, urang kudu rajin. Kuring parantos leres-leres ngalakukeun ieu… anggaran musna sareng ngarepkeun hasil perawatan kulit anu mujijat. Tangtosna, éta henteu nyayogikeun aranjeunna, tapi kuring ngarepkeun waktos éta. Kuring parantos lulus tina nyandak kaputusan perawatan kulit anu goréng sareng ngan ukur nganggo pilihan kelas otentik sareng médis ayeuna. I am a proponent badag tina garis Skinmedica, geus ngagunakeun eta pikeun sababaraha taun, sarta pohara nyarankeun ka dulur anu komentar kana kanyataan yén kuring kasampak ngora ti Kami; Abdi yuswa 40an sareng sering nyarios yén kuring siga umur 30an kénéh.


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar