Retinol: Naon éta sareng Naha éta Superstar Sapertos pikeun Perawatan Kulit
01
Apr 2022

0 Komentar

Retinol: Naon éta sareng Naha éta Superstar Sapertos pikeun Perawatan Kulit

Retinol mangrupikeun kecap konci anu sering urang kadéngé ngeunaan produk perawatan kulit, disebut-sebut pikeun sipat anti-sepuhna anu efektif pisan. Sanajan popularitasnya, seuseueurna jalma teu ngartos pinuh kumaha retinol jalan atawa naon éta. 

Urang widang loba patarosan ngeunaan retinol; dua anu paling umum nyaéta, "Naon retinol", sarta "kumaha retinol jalan?” Kami panginten bakal aya mangpaatna sareng atikan pikeun ningali langkung jero ngeunaan superstar perawatan kulit ieu — sareng naha urang kedah nambihan kualitas. produk kalawan retinol kana rutinitas skincare urang.


Naon Retinol?

Retinol mangrupikeun salah sahiji bentuk dua sanyawa anu diturunkeun tina vitamin A, sareng mangrupikeun antioksidan anu ngabantosan ngajaga panon sareng kulit urang séhat. Ngan netelakeun, antioksidan mangrupakeun jenis molekul nu ngajaga (ngan salah sahiji loba mangpaat) kulit Anjeun tina karuksakan disababkeun ku radikal bébas. Radikal bébas nyaéta stressor sapertos sinar UV, lampu biru, haseup, polusi, sareng bahan kimia. Awak urang teu bisa ngahasilkeun vitamin A, jadi pikeun kauntungan tina eta, urang nerapkeun topically kana kulit urang, sarta pikeun panon urang, urang meunang vitamin A ngaliwatan diet urang. 

Retinol, babarengan jeung asam hyaluronic (HA), vitamin C, jeung ceramides, ka sawatara ngaran, aya diantara sakeupeul bahan anu dianggap emas-baku dina industri skincare. Milih produk perawatan kulit kalayan bahan baku emas nyaeta cara mutlak pangalusna pikeun miara kulit Anjeun. 

Dimana Asalna Retinol?

Asam retinoat, produk sampingan vitamin A, mangrupikeun miheulaan retinol sareng mimiti dianggo pikeun ngubaran jarawat dina taun 70an kalayan suksés. Nalika dermatologists noticed nu penderita heubeul miboga mangpaat tambahan-kaasup wrinkles sabagean gede, kulit smoother, sarta leuwih malah warna kulit-papanggihan ieu ngarah ka ngembangkeun perlakuan anti sepuh dina 80s. Bentuk anu langkung hampang tina vitamin A topikal disebut retinol dirumuskeun tina ieu panalungtikan. Retinol anu dianggo dina produk perawatan kulit mangrupikeun turunan vitamin A, janten tiasa asalna tina sumber sato, sumber nabati (milarian "retinol vegan"), atanapi didamel sacara sintétis.


Kumaha Dupi Retinol Gawé?

Tinimbang dianggo dina beungeut kulit urang, molekul retinol bisa balik handapeun lapisan luar kulit (épidermis) ka lapisan handap (dermis). Nalika retinol aya dina lapisan ieu, éta nétralisasi radikal bébas sareng ngamajukeun produksi kolagén sareng elastin.

Mangpaat tina ngaronjat produksi kolagén jeung elastin nyaéta pikeun "plump up" kulit, ngurangan garis halus jeung wrinkles, sarta ngaleutikan ukuran pori. Kauntungan sejen nyaeta retinol miboga éfék exfoliating dina beungeut kulit, brightening jeung sore kaluar nada kulit. 

Retinol masih dianggo pikeun ngubaran jarawat parah ogé, ngabantosan ngirangan parut jarawat anu aya hubunganana. Malah bisa nguntungkeun kulit oily ku ngurangan produksi sebum tina pori. Retinol saleresna mangrupikeun superstar perawatan kulit!


Henteu Sadaya Retinol Sarua

Penting pikeun dicatet yén nalika anjeun tiasa mésér perawatan perawatan kulit ti ampir toko obat atanapi toko suplai kageulisan anu gaduh rétinol, anjeun bakal ngalaman pangalusna hasil tina retinol nalika anjeun milih kualitas produk tina Dermsilk. 

Bédana na urang produk boga konsentrasi luhur bahan aktif, anu dijieun ku panalungtikan klinis, boga persetujuan FDA, sarta dianjurkeun ku professional. Konsentrasi retinol anu langkung luhur penetrates kulit leuwih deeply pikeun hasil nu leuwih alus, nyieun eta unggul.

Merek toko obat tiasa gaduh bahan, tapi éta henteu hartosna yén bahan éta gaduh kakuatan atanapi konsentrasi anu sami, atanapi tiasa tembus pisan kana kulit anjeun salaku alternatif kami. Ieu sababna aya bédana drastis dina khasiat sareng hasil nalika nganggo perawatan kulit kualitas pangsaéna tina merek kalebet. Skinmedica, iS Klinis, Neocutis, Obagi, Kulit PCA, Senté, jeung Elta MD. 


nu Pangalusna Retinol Skincare produk

Top-grade Perawatan retinol sacara turun tangan, mutlak, produk skincare retinol pangalusna. Naha? Retinol paling efektif nalika nembus jero kana dermis. Nalika anjeun milih ngagunakeun kualitas produk kalawan konsentrasi retinol luhur, anjeun bisa assured yén éta boga efficacy greatest. 

Ieu mangrupikeun produk perawatan kulit retinol pangsaéna:


Retinol Skincare Superstars Rock

Upami anjeun diilhami pikeun nambihan superstar perawatan kulit ieu kana ritual perawatan kulit anjeun, éta pikeun kapentingan anjeun sareng kulit anjeun pikeun milih pangobatan rétinol anu gaduh konsentrasi bahan aktif anu langkung luhur. Produk ieu sok didukung ku uji klinis anu ngadukung khasiatna. Éta sababna superstar skincare ieu rock.


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar