Tujuan Biwir sareng Kumaha Ngahontalna
06
Mei 2022

0 Komentar

Tujuan Biwir sareng Kumaha Ngahontalna

Upami anjeun sapertos kalolobaan jalma, anjeun panginten henteu ngagaduhan rutin perawatan kulit pikeun biwir anjeun. Paling dipikaresep, anjeun teu merhatikeun pisan kana biwir anjeun nepi ka mimiti ngarasa garing sarta chapped, lajeng Anjeun ngahontal hiji produk over-the-counter atawa petroleum jelly jeung nerapkeun eta dugi aranjeunna normal deui. 

Seuseueurna jalma henteu terang yén ngarawat biwir anjeun sami pentingna sareng miara kulit anjeun, sareng ngalakukeunana bakal ngajaga biwir anjeun lemes sareng lentur sahingga anjeun henteu kedah ngurus biwir anu garing sareng retak. Ngamekarkeun rutin perawatan lip nu mantuan ngajaga biwir anjeun moisturized tur ditangtayungan teu ngan bisa dihontal, tapi ogé cara pangalusna pikeun mastikeun biwir anjeun tetep cageur sapanjang taun.


Naha Éta Penting pikeun Miara Biwir Anjeun

Biwir urang peryogi perawatan sareng perhatian, sapertos kulit urang, tapi aranjeunna gaduh béda anu signifikan. Nyaho bédana ieu ngabantosan urang ngartos naha miara biwir urang penting.  

Ieu bédana:

  • Biwir urang henteu ngahasilkeun minyak sapertos kulit; ciduh urang ngajaga aranjeunna tina drying kaluar. Ieu ngandung harti yén moisturizing aranjeunna henteu ngan penting; éta penting. 
  • Perlindungan panonpoé, atanapi melanin, anu kulit urang teu aya dina biwir urang, ngajantenkeun aranjeunna langkung rentan ka kaduruk ku panon poe. 
  • Aya pangsaeutikna lapisan kulit dina biwir urang, nu ngajadikeun aranjeunna lemes tapi ogé ngajadikeun aranjeunna némbongan thinner sakumaha urang umur. 

Kalayan inpormasi ieu dina pikiran, hayu urang tingali dina produk lip pangalusna sadia nu bakal ngajaga, moisturize, sarta ngajaga biwir anjeun pilari youthful sarta cageur.


Lengkah 1 Perawatan Bibir: Exfoliate

Upami anjeun ngalaman biwir garing, retakan, salah sahiji cara pikeun ngaleungitkeun sél kulit paéh anu garing nyaéta ngaéksfoliasi biwir anjeun. 

Exfoliating biwir anjeun bakal mantuan ngaleungitkeun sél kulit paéh, garing, kulit flaky tur langsung mulangkeun softness jeung smoothness. Sateuacan Anjeun exfoliate biwir anjeun, di dieu aya sababaraha hal nu kudu mertimbangkeun:

  • Kadé ulah overdo eta; mimitian ku saminggu sakali pikeun nyegah iritasi. Ngawangun nepi ka naon produk skincare Anjeun nyarankeun pikeun frékuénsi. 
  • Ulah scrub teuas teuing jeung ulah ngagunakeun bahan kasar. Kami ngarékoméndasikeun ngagunakeun hiji produk exfoliating nu FDA-disatujuan. Atanapi anu saderhana sapertos scrub gula buatan bumi sareng gula sareng minyak kalapa tiasa janten titik awal anu saé.
  • Upami anjeun ngagaduhan biwir anu garing sareng retak, ngantepkeun aranjeunna nyageurkeun sateuacan nyobian pangobatan anu tiasa ngairitasi biwir anjeun. 

iS klinis Lip Polandia mangrupa produk alus teuing pikeun gently slough kaluar sél kulit paéh, exposing sél anyar jeung cageur handap. Rumus ieu dieusian ku nurturing mentega botanis jeung duo powerhouse vitamin C jeung E. Vitamin C assists kalawan tumuwuh sarta perbaikan. Vitamin E ngatur tingkat rétinol, anu penting pikeun kulit séhat. iS Clinical Lip Polish bakal ngajantenkeun biwir anjeun lemes, lentur, sareng lembab.


Lengkah 2 Perawatan Bibir: Moisturize

Penting pikeun ngajaga biwir urang lembab sareng ditangtayungan, henteu ngan saatos exfoliating tapi unggal dinten. Biwir urang ogé peryogi kalembaban tambihan sabab teu tiasa ngahasilkeun ieu sacara mandiri, sareng pelindung pikeun ngabantosan segel Uap. 

keur Uap biwir sengit, iS Klinis Youth Lip Elixir bakal hydrate sarta katempona mulus, soften, sarta plump up biwir anjeun. Henteu ngan ukur Elixir gaduh asam hyaluronic, vitamin C, E, B5, sareng mentega shea & kakao pikeun ngaremajakeun biwir anjeun, éta ogé gaduh campuran ékstremozim anu eksklusif anu nyayogikeun panyalindungan pamungkas tina radikal bébas anu bahaya anu tiasa ngabahayakeun biwir anjeun. 

 

Lengkah 3 Biwir Care: Nangtayungan

Kami nyarios sateuacana yén biwir urang henteu ngagaduhan mélanin pelindung, janten aranjeunna rentan ka kaduruk ku panon poe sareng karusakan. Pastikeun pikeun ngajagi perawatan kulit anjeun tina panonpoé sateuacan angkat ka luar. 

Pangalusna anjeun (sareng ngan) pertahanan ngalawan épék parah panonpoé nyaéta ngagunakeun produk perawatan lip sareng sunscreen. Duanana iS Clinical LIProtect SPF 35 jeung EltaMD UV Lip Balm Broad-Spectrum SPF 36 dirumuskeun pikeun nenangkeun, ngalembutkeun sareng ngajagi biwir anjeun anu hipu. Salawasna panawaran lip balm anu ngajaga panonpoé sateuacan ka luar.


Pilihan Perawatan Bibir Canggih

Lamun biwir anjeun sigana kawas maranéhna butuh dorongan tambahan atawa anjeun tempo kumaha carana meunang biwir montok aman, urang boga alus teuing Rekomendasi anu bakal nyayogikeun sagala kabutuhan perawatan lip anjeun sacara efektif sareng aman. 

SkinMedica HA5 Smooth jeung Plump Lip System mangrupikeun perawatan 2-bagian anu kabuktian sacara klinis pikeun ngahidrat sareng ngagedekeun biwir anjeun. HA5® Rejuvenating Hydrator dina saban hambalan penetrates deeply nyieun biwir anjeun ngarasa jeung kasampak pinuh, lentur jeung mulus, aman ngagunakeun jangka panjang pikeun hasil kontinyu.

pasangan séjén produk anu refreshing, invigorating, sarta renewing nyaeta iS Clinical Lip Duo. Mimitian ku exfoliation anu lembut sareng efektif sareng tuturkeun hidrasi anu kuat pikeun biwir anu seger sareng awet muda. 


Tujuan Biwir anjeun tiasa dicapai  

Biwir anjeun henteu sapertos kulit anjeun, sareng miara éta penting (upami henteu langkung) sapertos miara kulit anjeun. Ngarawat biwir anjeun sareng ngahontal tujuan biwir anjeun saderhana sapertos nambihan 3 léngkah saderhana pikeun ritual sapopoé anjeun: exfoliate, moisturize, ngajaga.


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar