Extremozymes - Extreme Skincare
10
Sep 2021

0 Komentar

Extremozymes - Extreme Skincare

Bisa disebutkeun salah sahiji bahan pangalusna dina skincare disebut "extremozyme". Énzim anu kuat ieu mangrupikeun komponén anu lengkep dumasar kana pepelakan, diturunkeun tina pepelakan anu mekar dina kaayaan hirup anu ekstrim; bayangkeun gurun anu gersang, Arktik anu tiis, guha-guha anu kakeueum ku panonpoe, sareng geysers anu lebet cai. Tutuwuhan ieu umurna langkung ti 40 juta taun sareng parantos adaptasi sareng lingkunganana anu luar biasa ekstrim, sanés ngan ukur salamet tina realitas kasar di dunyana, tapi pikeun mekar di dinya-ku kituna nami anu pas pisan.


Naon hubunganana extremozymes sareng perawatan kulit?


Janten kumaha ieu maénkeun kana perawatan kulit?


Énzim extremozyme ieu ngajaga sél dina tutuwuhan tina karuksakan struktural nu bisa datang ti ancaman éksternal. Aranjeunna parantos ngembangkeun ngaliwatan seléksi alam pikeun ngajagaan mikroorganisme sareng ngabantosan aranjeunna salamet di lingkungan dimana kahirupan henteu mungkin. Sareng téknologi anu sami ieu tiasa dianggo pikeun ngajagi kulit manusa tina karusakan anu disababkeun ku urang lingkunganana.


Terobosan ilmiah parantos ngahijikeun énzim anu pikaresepeun ieu janten sanyawa anu canggih pisan anu tiasa diasupkeun sacara lancar kana formulasi perawatan kulit pikeun ngabantosan ngajagaan tina lingkungan kasar urang. Hawa garing, kalembaban, polusi, angin, panas, tiis, kesang, iritasi, sareng panonpoé anu parah ngan ukur sababaraha faktor lingkungan anu maénkeun bagian dina kaséhatan kulit urang, sareng rumus perawatan kulit anyar anu kuat ieu tiasa ngabantosan ngajaga ngalawan aranjeunna.

Kumaha extremozymes dianggo dina perawatan kulit?


Énzim extremozyme khusus ieu sacara alami ngajaga sél tina karusakan. Kusabab urang ngalaan sél kulit urang ka elemen anu nyababkeun karusakan unggal dinten, panyalindungan komprehensif tiasa janten alat anu kuat pikeun urang dianggo pikeun ngabantosan sareng nyageurkeunana. 


Karusakan ieu dilakukeun pikeun organ panggedéna urang ku ngan ukur hirup normal, sareng leres-leres dilakukeun dina tingkat anu langkung struktural, mangaruhan protéin urang (sapertos péptida, elastin, sareng kolagén) sareng DNA genetik penting (anu ngamungkinkeun réproduksi sél). Nalika sél kulit ieu ruksak, élastisitas, firmness, komo fungsi imun kulit urang cilaka.


Naon perawatan kulit anu pangsaéna sareng extremozymes?

Aya sababaraha perusahaan perawatan kulit high-end anu ngagunakeun kamampuan pertahanan organik tina pepelakan extremozyme ieu. Rupa-rupa sérum, pelembab, krim, sareng pembersih dipak kalayan kauntungan anu luar biasa ieu anu sakuduna, sapertos pepelakan éta sorangan, masihan hasil anu teu mungkin. Sareng kusabab aranjeunna disatujuan FDA, anjeun terang yén aranjeunna tiasa nyadangkeun unggal pernyataan sareng ngaku yén aranjeunna damel. Hasilna? Mangpaat anti sepuh dramatis pikeun ningkatkeun warna, nada, tékstur, sareng penampilan kulit anjeun bari ngajagaan tina karusakan salajengna.

 

iS Klinis mangrupikeun merek kami pikeun perawatan kulit Extremozyme®. Garis produk inovatifna ngamajukeun kulit séhat ku cara anu elegan, sareng unggal produk karasaeun mewah sareng hampang, bari tetep mastikeun hasil anu lengkep. Aranjeunna ngagambar tina prosés seléksi alami organisme ieu sareng campuran proprietary anu ngabantosan ngirangan kedutan bari ngadukung produksi kolagén sareng ningkatkeun kaséhatan kulit urang. Nalika dilebetkeun kana perawatan kulit, extremozymes ogé tiasa ngajagi tina épék ngarusak tina radiasi panonpoé.


Produk Klinis iS favorit kami nyaéta aranjeunna Sérum nonoman, Reparative Uap Emulsion, Nonoman Lip Elixer, Sérum GenX, sarta Perlindungan Ekstrim SPF 40. Aranjeunna ngabantosan ngagentos gén kulit anu sepuh sareng sepuh pikeun kulit anu cerah, awet muda bari ngajagaan tina polusi, angin, panonpoé, sareng faktor lingkungan anu ngarusak anu sanés. Hasilna sering katingali dina sababaraha dinten sareng nawiskeun hasil jangka panjang supados kulit anjeun tiasa bersinar salami mangtaun-taun.


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar