Saran Perawatan Kulit Pangsaéna pikeun 2022
16
Oct 2021

1 Komentar

Saran Perawatan Kulit Pangsaéna pikeun 2022

Seueur jalma henteu ngamimitian rezim perawatan kulit dugi ka aranjeunna mimiti ningali tanda-tanda sepuh. Ieu sering lumangsung dina 30 urang, nu hartina urang geus tilu dekade panonpoé, angin, polusi, produk, jeung paparan sejenna nu geus lalaunan sepuh urang.

Nepi ka titik ieu, loba urang ngarasa teu bisa dielehkeun. Dugi ka hiji isuk nalika urang ngintip kana eunteung sareng mendakan yén urang ujug-ujug katingali langkung kolot. Tangtosna, sepuh mangrupikeun prosés anu alami sareng éndah. Tapi hudang isuk-isuk urang sadar yén urang ngaharepkeun urang geus nyokot tindakan pikeun umur leuwih gracefully, sooner. Kami ngarepkeun urang parantos investasi dina kaséhatan sareng penampilan kulit urang.

Ku cara éta urang moal ngalanggar kana indikator karusakan saatos karuksakan geus rengse. Urang bakal ngajagi kulit urang tina cilaka ieu sareng, gantina, nyegerkeunana sacara jero pikeun ngalambatkeun tanda-tanda kulit anu lungse sateuacan katingali.

Ieu kabeh ngomong yén, sanajan aya sababaraha mujijat-pantes, produk perawatan kulit kelas médis anu kabuktian mun sasaran isu ieu kalawan hasil geulis endah, éta naséhat perawatan kulit pangalusna pikeun 2022 nya ieu: mimitian miara kulit Anjeun ayeuna.


Moisturize Sering

Moisturizing nyaeta, arguably, tips skincare pangpentingna pikeun nuturkeun nepi ka. Prakték anu luar biasa saderhana ieu nenangkeun iritasi, ngajagaan tina seueur kakuatan luar, sareng ngajaga kulit anjeun ketat sareng lentur. 

Pelembab anu leres tiasa nyegah sepuh ku cara ngajagaan prosés regenerasi alami kulit anjeun sareng, nalika kualitasna. moisturizer aub, ngamajukeun kamampuh kulit Anjeun pikeun ngawangun deui kolagén (salah sahiji blok wangunan pangpentingna kulit).

Salian sipat anti sepuh tina moisturizers, aranjeunna ogé nenangkeun sareng nyegerkeun kulit garing sareng jengkel. Ieu tiasa janten aplikasi anu langkung atra, tapi émut yén pikeun anu gaduh kulit garing sareng éksim kronis, kulit garing ogé seueur iritasi, gatal-gatal, sareng kadang nyeri. Ngabantosan kulit tantangan ieu kalayan a krim peuting deeply moisturizing jeung isuk pelembab raray lamun kaayaan kulit exceptionally garing.


Jaga Husus pikeun Wewengkon Halus

Kulit sabudeureun panon urang, beuheung, jeung leungeun urang utamana sénsitip kana tanda sepuh. Ieu kusabab kulit urang di dieu langkung ipis tibatan di tempat sanés, janten langkung rapuh sareng rentan ka karusakan. Pikeun nyegah sepuh prématur ieu wewengkon sénsitip, ngasupkeun krim sasaran atawa sérum husus dirancang pikeun wewengkon maranéhanana. Sarta ulah sieun ngagunakeun raray atawa panon sérum on leungeun jeung beuheung anjeun; aranjeunna babagi sipat sarupa, jadi produk ieu bakal mantuan sagala rupa bagian awak anjeun.

Patarosan anu paling umum anu ditaroskeun ku jalma nyaéta naha aranjeunna leres-leres kedah mésér krim panon, atanapi upami krim wajah sapopoéna cekap. Sareng sanaos ieu gumantung kana khasiat merek sareng produk khusus anu dianggo, sacara umum, langkung saé kalebet produk anu didamel kalayan tujuan khusus pikeun miara kulit urang anu langkung hipu.


Tong Poho Perawatan Kulit pikeun Leungeun sareng Panangan anjeun

Sabaraha anjeun museurkeun rutin skincare Anjeun utamana dina beungeut anjeun? Leungeun urang naék! Nya, sahenteuna éta cara urang ngadamel rutinitas perawatan kulit. 

Kabeneran hanjelu ngeunaan perawatan kulit nyaéta, sabab urang nengetan pisan kana perawatan kulit raray urang, urang condong ngalalaworakeun bagian awak penting séjén anu leres-leres pantes investasi sareng dedikasi anu sami. Hiji titik sepuh utama for geus dewasa sabenerna disambungkeun kana leungeun jeung leungeun maranéhna sarta utamana noticeable dina creases tina siku jeung pigeulang.

Kulit urang sacara alami kaleungitan élastisitas nalika umurna, tapi urang tiasa merangan ieu kalayan dioptimalkeun perawatan kulit pikeun sakabéh awak anjeun. Koléksi awak bakal ngajaga kulit anjeun lembap di sakumna, anu bakal ngabantosan nyegah tanda-tanda sepuh (kalebet kedutan, warna kulit anu teu terang, sareng kulit anu kendur) sareng bakal ngeusian deui kulit anu atos pikeun tampilan sareng rasa vitalitas.

 

Anjeun Worth Ieu

Urang ngarti yén teu aya kakurangan informasi skincare kaluar aya; web dikemas kalawan artikel jeung produk nu ngaku mantuan kalawan ieu (jeung séjén) masalah kulit. Émut, yén bari ngan ukur ngurus kulit anjeun kalayan pelembab sareng sérum bakal ngabantosan, hiji-hijina jalan nyata pikeun nargétkeun masalah kulit khusus nyaéta ku ngagunakeun produk anu kabuktian éféktivitas. Hiji-hijina perawatan kulit anu nyumponan standar ketat ieu nyaéta perawatan kulit anu berkualitas, kalebet merek sapertos Neocutis, Skinmedica, EltaMD, iS Klinis, sarta Obagi.

Janten nalika milih produk perawatan kulit 2022 pangsaéna, hormat kanyataan yén anjeun pantes perawatan kulit nyata anu leres-leres tiasa dianggo - anjeun pantes perawatan kulit anu régeneratif.


1 Komentar

  • 16 Okt 2021 Mal

    Abdi 100% satuju sareng saran perawatan kulit ieu! Abdi yuswa 33 sareng kulit kuring mimiti nunjukkeun tanda-tanda sepuh, khususna sakitar siku sareng pigeulang leungeun kuring. Abdi ngarepkeun kuring dititah ngamimitian rutin dina umur 20an nalika kuring ngarasa kuring henteu peryogi éta! Tapi kuring ngalakukeun ayeuna, sareng kuring tiasa ningali bédana (pelembab anu luar biasa pikeun WIN). Mimitian ayeuna, jalma! Sarerea pantes ngarasa HEBAT dina kulitna sareng ngurus éta mangrupikeun léngkah 1 anu sampurna pikeun éta!


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar