Sérum pangalusna pikeun Kulit garing
30
Sep 2021

0 Komentar

Sérum pangalusna pikeun Kulit garing

Panggihan sérum anu paling mujarab pikeun kulit garing anu bakal ngadominasi 2022

Ragrag mangrupikeun waktos anu luar biasa dina sataun, nawiskeun parobihan dina kagiatan sareng acara musiman. Anu pangsaéna, éta mangrupikeun kasempetan pikeun ngarobih gaya pribadi urang. Kami hoyong katingali saé dina papakéan sareng makeup ragrag kami, tapi cuaca tiasa mangaruhan négatif warna kulit sareng ngajantenkeun sesah pikeun ngalengkepan tampilan. Eta mantuan pikeun freshen rutin urang kalawan hébat ragrag skincare.

 

Berjuang sareng Kulit Kering

Kulit garing mangrupakeun setback umum nu loba ngalaman salila transformasi kana chillier bulan sarta bisa ngabalukarkeun tightness, ngarareunah, sarta nampilkeun nada henteu rata jeung kusam. Hanjakal, éta ogé négatip mangaruhan aplikasi tur wearability makeup sarta ngabalukarkeun kulit némbongan leuwih sepuh. Sababaraha urang bisa ngalaman kulit garing kronis, anu tiasa gaduh pangaruh domino sareng nyababkeun masalah anu langkung serius sapertos kemerahan, kemerahan, gatal-gatal, radang, kerak, sareng dermatitis atopik.

 

Naon anu jadi sabab Kulit garing?

Salaku urang umur, kulit garing teu bisa dihindari. Leungitna élastisitas alami nyababkeun kulit langkung ipis, anu tiasa ngalalaworakeun pikeun nahan lembab. Genetika, hormon, sareng setrés ogé nyababkeun alami kulit garing. Salaku tambahan, nalika urang umurna tingkat sebum urang ogé turun, anu nyegah sababaraha kalembaban alami anu biasa urang biasa.

 

Musim gugur sareng usum tiris nyababkeun kagaringan sadayana kalayan hawa luar ruangan anu tiis sareng sumber panas jero ruangan anu kakurangan kalembaban. Panyaluran hawa garing ieu nyababkeun kulit garing sareng sering jengkel. Godaan pikeun mandi langkung lami sareng langkung panas nalika cuaca tiis ogé tiasa nyumbang kana dehidrasi kulit ku cara ngaleungitkeun minyak alami.

 

leyuran

Aya sababaraha cara pikeun mantuan nahan jeung nambahkeun Uap kana kulit. Nganggo humidifier, nginum langkung seueur cai sareng ngirangan kafein sareng alkohol, sareng mandi pondok sareng haneut sadayana ngamajukeun kulit terhidrasi. Sareng, tangtosna, rutin perawatan kulit moisturizing ogé maénkeun peran penting sareng tiasa ngadamel bédana dramatis.

 

Ayeuna mangrupikeun waktos anu saé pikeun ngamimitian nyiapkeun hawa winder payun ku ngamutahirkeun regimen perawatan kulit anjeun. Perawatan kulit anu pangsaéna pikeun kulit garing bakal ngabantosan ngamankeun kulit anu seger sareng lentur salami bulan-bulan garing tambahan ieu.


Pertimbangkeun ngalih ka pembersih sareng toner anu langkung hampang sareng émut yén perawatan layering handapeun moisturizer anu saé tiasa ngajaga kulit anu pangsaéna. Jeung alatan kamajuan dina perawatan kulit, urang euweuh kudu ngandelkeun ukur dina kandel, "cakey" creams. Gantina, sérum hydrating dipaké dina kombinasi kalayan produk Anjeun séjén bisa nyieun sagala bédana. Nalika anjeun milarian sérum pangalusna pikeun kulit garing, Aya sababaraha pilihan sadia.

 

Sérum pangalusna pikeun Kulit garing

nu perlakuan kulit garing pangalusna ngandung asam hialuronat (HA). Neocutis HYALIS + Intensif Hydrating Sérum nyaéta sérum bébas minyak anu ngagaduhan asam hyaluronic, ekstrak kuat HA anu nembus jero kana halangan kulit. Sipat anti-radang na nyageurkeun kulit sareng ngirangan kagaringan bari nyéépkeun sareng nyayogikeun hidrasi anu parah. Hiji surat wasiat nyata mangpaat kualitas perawatan kulit, HYALIS + dirumuskeun ku natrium polyglutamat pikeun mastikeun pelestarian lengkep HA alam pikeun paling hidrasi. Makeup molekular na ningkatkeun nyerep sareng élastisitas kulit nalika nyéépkeun Uap. HYALIS + tiasa dianggo isuk-isuk sareng sonten sareng dilapis sareng pangobatan anu sanés.

 

A minyak méwah pikeun nambahkeun kana regimen Anjeun kayaning Obagi Daily Hydro-Drops raray sérum nyadiakeun Uap instan jeung vitamin B3 murni, minyak Abyssinian, sarta minyak waru. Pencét sajumlah leutik kana kulit dina raray, beuheung, sareng décolleté saatos ngabersihkeun sareng ngarawat, atanapi iraha waé anjeun peryogi dorongan pelembab. Hydro-Drops tuang sampurna saatos masker atanapi kulit raray pikeun langsung nenangkeun sareng ngahidratkeun kulit.

 

The renowned SkinMedica HA5 Rejuvenating Hydrator dipaké salaku perlakuan pos-sérum handapeun moisturizer anjeun sarta idéal pikeun perawatan kulit usum salju. Téknologi éksklusifna ngagunakeun ekstrak sél batang kembang Vitis pikeun ngadukung produksi asam hyaluronic kulit sorangan. Kalayan kombinasi 5 jinis asam hyaluronic anu béda, HA5 nganteurkeun hasil anu langsung kalayan penampilan garis-garis halus sareng kedutan anu mulus sareng tékstur kulit anu mulus sareng langsung terhidrasi sareng sinar jangka panjang. Teu kawas kalolobaan perlakuan, HA5 jalan pangalusna lamun dilarapkeun kalawan fingertips baseuh jeung langsung dituturkeun ku moisturizer tinimbang sahingga waktu antara produk pikeun nyerep. Ieu sabenerna bisa ngabebaskeun kulit garing kronis sareng jinis kulit normal sami.

 

Kalayan seueur kamajuan dina perawatan kulit, nambahkeun sérum hydrating ka anjeun ragrag skincare rutin ayeuna mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun masihan éta dorongan Uap anu diperyogikeun. Janten payuneun kurva bari cuaca nembé mimiti robih sareng ngapdet regimen perawatan kulit anjeun ayeuna pikeun ngajaga cahaya seger sareng séhat dina sasih-sasih anu bakal datang.


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar