perlakuan

Di DermSilk, kami narékahan pikeun nyayogikeun pasien kami hasil perawatan kulit anu pangsaéna ngaliwatan merek anu kualitas, kabuktian, dipeunteun luhur. Kami bungah ngumumkeun yén diréktur médis kami, Dr. V, ayeuna nawiskeun perawatan médis éstétis pikeun pasien di daérah Los Angeles.
Ahli bedah plastik anu disertipikasi ku dewan pikeun langkung ti 30 taun, Dr. V parantos ngabantosan jalma-jalma rupa-rupa pikeun ngahontal kaéndahan sareng tujuan éstétika anu unik. Kalayan staf kami anu dilatih khusus, Dr. V nyayogikeun palayanan kaséhatan, kabugaran, sareng kosmétik paling canggih di industri di Los Angeles Med Spa kami.

PILIH LAYANAN (S) YANG ANDA MINAT*
  •   
  •   
  •   
  •