Obagi Nu-Derm Clear Fx (2 oz)

Obagi Nu-Derm Clear Fx (2 oz)

  Krim pencerah kulit anu dirumuskeun ku arbutin pikeun ngabantosan tampilan kulit pikeun kulit anu rata sareng séhat. Obagi Nu-Derum Clear Fx mangrupikeun krim pencerah anu dirumuskeun khusus sareng ... Tambih deui
-
+
$106.50

Obagi

24 Dina Stok

Hadiah Gratis sareng unggal pesenan!

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk -

 

Krim pencerah kulit anu dirumuskeun ku arbutin pikeun ngabantosan tampilan kulit pikeun kulit anu rata sareng séhat. Obagi Nu-Derum Clear Fx mangrupikeun krim pencerah anu dirumuskeun khusus ku arbutin alami sareng antioksidan pikeun ningkatkeun tampilan warna kulit anu rata pikeun sadaya jinis kulit.

Kumaha carana make

Larapkeun daérah anu kapangaruhan dua kali sadinten atanapi sakumaha anu diarahkeun ku dokter.


 

Krim pencerah kulit anu dirumuskeun ku arbutin pikeun ngabantosan tampilan kulit pikeun kulit anu rata sareng séhat. Obagi Nu-Derum Clear Fx mangrupikeun krim pencerah anu dirumuskeun khusus ku arbutin alami sareng antioksidan pikeun ningkatkeun tampilan warna kulit anu rata pikeun sadaya jinis kulit.

+-

Larapkeun daérah anu kapangaruhan dua kali sadinten atanapi sakumaha anu diarahkeun ku dokter.


bahan +

Cai, Arbutin, Cetil Alkohol, Gliserin, Natrium Lauryl Sulfat, Stearyl Alkohol, Tocopheryl Acetate (vitamin E), Asam Askorbat, Saponin, Natrium Metabisulfit, BHT, Asam Laktat, Butylparaben, Methylparaben, Propylparaben.

 

Krim pencerah kulit anu dirumuskeun ku arbutin pikeun ngabantosan tampilan kulit pikeun kulit anu rata sareng séhat. Obagi Nu-Derum Clear Fx mangrupikeun krim pencerah anu dirumuskeun khusus ku arbutin alami sareng antioksidan pikeun ningkatkeun tampilan warna kulit anu rata pikeun sadaya jinis kulit.

Kumaha carana make

Larapkeun daérah anu kapangaruhan dua kali sadinten atanapi sakumaha anu diarahkeun ku dokter.


bahan +

Cai, Arbutin, Cetil Alkohol, Gliserin, Natrium Lauryl Sulfat, Stearyl Alkohol, Tocopheryl Acetate (vitamin E), Asam Askorbat, Saponin, Natrium Metabisulfit, BHT, Asam Laktat, Butylparaben, Methylparaben, Propylparaben.

Produk nembe ditempo