ganjaran

Anjeun diondang pikeun ngarasakeun mangpaat kulit silky ku gabung klub ganjaran DermSilk kami.

gabung AYEUNA Geus jadi Anggota Ganjaran? Lebet

Earn Poin

  • Earn 5 titik pikeun tiap $ 1.00 spent!
  • Kéngingkeun 5% deui dina unggal pameseran
  • Kéngingkeun langkung seueur poin salami acara khusus sareng ngantunkeun ulasan pikeun produk karesep anjeun

Tebus Titik

  • Asup kana akun anjeun pikeun ngagunakeun dollar DermSilk anjeun, anu otomatis diterapkeun dina kasir.
  • $ 5 = 500 titik
  • $ 10 = 1000 titik
  • $ 15 = 1500 titik
  • $ 20 = 2000 titik

Ganjaran ngan pikeun anggota

Anggota DermSilk kami ngagaduhan aksés kana seueur perks khusus:

  • 5% deui unggal beuli
  • Kado gratis pikeun ulang taun anjeun
  • Anggota ngan aksés ka diskon husus, sarta jualan rusiah
  • Paké titik tanpa exclusions on ANY produk
  • Bonus titik pikeun ninggalkeun ulasan dina produk dibeuli
  • Gabung kiwari pikeun ngamimitian earn titik dina unggal beuli.

Gabung kiwari sarta mimiti earn titik