SkinMedica TNS Advanced+ Serum (1 oz)

SkinMedica TNS Advanced+ Serum (1 oz)

Generasi saterusna rejuvenation kulit aya di dieu. Nepangkeun SkinMedica TNS® Advanced+ Serum. Perawatan kulit di bumi ieu kabuktian pikeun nyegerkeun kulit anu kendur, ngirangan penampilan kedutan sareng ... Tambih deui
-
+
$295.00

SkinMedica

29 Dina Stok

Hadiah Gratis sareng unggal pesenan!

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk -

Generasi saterusna rejuvenation kulit aya di dieu. Nepangkeun SkinMedica TNS® Advanced+ Serum. Perawatan kulit di bumi ieu kabuktian pikeun nyegerkeun kulit anu kendur, ngirangan penampilan kedutan sareng garis halus, sareng ningkatkeun tékstur sareng nada kulit. Tempo hasil dimimitian dina ngan dua minggu jeung terus ningkat penampilan kalayan pamakéan lumangsung.

Dina ulikan klinis, pamaké ngarasa yén maranéhanana kasampak genep taun ngora sanggeus ngan 12 minggu pamakéan. Sérum raray topikal ieu ngabantosan pangguna alamat kedutan jero anu nekad sareng kulit kendur antara minggu dua dugi ka dalapan sareng ningali paningkatan anu dicirian dina penampilan kulit sacara umum.

TNS topikal SkinMedica® Advanced+ Serum pikeun pamakean di bumi diwangun ku dua kamar anu dianggo babarengan nalika dicampur pikeun nganteurkeun hasil anu gancang, tahan lama, radikal pikeun kulit anu katingalina ngora. 

Mangpaat SkinMedica TNS® Advanced+ Sérum

Sérum pameunteu anu kuat ieu mangrupikeun paméran dina industri perawatan kulit, kalayan rating pelanggan bintang lima sareng hasil anu terus-terusan ngalaksanakeun alternatif.

  • Lemes nekad, wrinkles kasar jeung garis halus
  • Ngurangan tampilan kulit kendur
  • Katingali ningkatkeun tékstur sareng nada kulit
  • Hasilna dimimitian saatos dua minggu
  • Hasil progresif diukur dina 24 minggu

Fitur konci

  • Idéal pikeun sakabeh jenis kulit
  • Utamana cocog pikeun kulit dewasa
  • teu warnaan
  • Tanpa seungit
  • Sérum ringan
  • Ngalereskeun Matte

Hasil dibuktikeun

  • Tingali 6 Taun langkung ngora - Skala psikometri anu disahkeun ku pihak katilu ngungkabkeun yén pasien ngarasa aranjeunna katingali langkung ngora dugi ka 6 taun saatos 12 minggu.
  • Ngurangan Penampilan Kulit Sagging - Perbaikan anu signifikan dina penampilan kulit kendur saatos dalapan minggu dianggo rutin.
  • Hasil Progresif Leuwih Waktos - Pamilon ulikan ngarasa beuki wareg jeung pamakéan terus diukur leuwih 24 minggu.

    Dual Kamar Unity

    SkinMedica TNS® Advanced+ Serum diwangun ku dua formulasi anu misah anu, nalika digabungkeun, tiasa dianggo ngahiji pikeun ngahontal hasil.

    Kamar 1: TNS®-MR

    Rumus canggih ieu tiasa dianggo dina sababaraha tingkatan pikeun ngabantosan anjeun ngahontal hasil anu nyiksa umur.

    • Campuran faktor pertumbuhan generasi saterusna
    • ngarojong fungsi kulit cageur
    • kompléks péptida inovatif
    • ngudag kulit anjeun

    Kamar 2: Renessensce (RSC) maju

    Dirancang khusus pikeun ngadukung hasil tina campuran faktor pertumbuhan, campuran anu aktip pisan tina botani, ekstrak laut, sareng péptida kalebet:

    • Siki flax Perancis
    • Ngarojong fungsi perbaikan
    • Ékstrak laut
    • Ngarojong prosés pembaharuan kulit
    • Mikroalga héjo
    • Ngadukung tingkat kolagén sareng elastin

    How To Paké SkinMedica TNS® Advanced+ Sérum

    Iraha bade nerapkeun

    Larapkeun dina isuk jeung sore sanggeus cleansing jeung toning.

    Dimana Ngalamar

    Larapkeun kana sakabéh beungeut anjeun, beuheung, jeung dada, sakumaha kahayang.

    Kumaha Larapkeun

    Dispense dina tonggong leungeun anjeun sarta nyampur unggal komponén babarengan saméméh dilarapkeun ka kulit. Hindarkeun kana panon. Lamun kontak lumangsung, bilas panon tuntas ku cai.

    bahan +

    Cai/Aqua/Eau, Pentylene Glycol, Fibroblast Conditioned Media, Glycereth-7 Triacetate, Shea Butter Ethyl Esters, Gliserin, Ethoxydiglycol, Lactococcus Ferment Lysate, Whey Protein, Chlorella Vulgaris Extract, Sakarida Isomerat, Trifluoroacetyl-Dipeptide-2 , Ekstrak Linseed Terhidrolisis, Vitis Vinifera (Anggur) Ékstrak Sél Kembang, Pyrus Malus (Apel) Ekstrak Buah, Hydroxyacetophenone, Tocopheryl Acetate, Propanediol, Xanthan Gum, Polyacrylate Crosspolymer-43, Polyacrylate-6, Polyisobutene, PEG-thicone Gum, Sclerotium13. , Lésitin, Pullulan, Butiléna Glikol, Natrium Sitrat, Polisorbat 12, Aminométil Propanol, Dekstran, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

    Generasi saterusna rejuvenation kulit aya di dieu. Nepangkeun SkinMedica TNS® Advanced+ Serum. Perawatan kulit di bumi ieu kabuktian pikeun nyegerkeun kulit anu kendur, ngirangan penampilan kedutan sareng garis halus, sareng ningkatkeun tékstur sareng nada kulit. Tempo hasil dimimitian dina ngan dua minggu jeung terus ningkat penampilan kalayan pamakéan lumangsung.

    Dina ulikan klinis, pamaké ngarasa yén maranéhanana kasampak genep taun ngora sanggeus ngan 12 minggu pamakéan. Sérum raray topikal ieu ngabantosan pangguna alamat kedutan jero anu nekad sareng kulit kendur antara minggu dua dugi ka dalapan sareng ningali paningkatan anu dicirian dina penampilan kulit sacara umum.

    TNS topikal SkinMedica® Advanced+ Serum pikeun pamakean di bumi diwangun ku dua kamar anu dianggo babarengan nalika dicampur pikeun nganteurkeun hasil anu gancang, tahan lama, radikal pikeun kulit anu katingalina ngora. 

    Mangpaat SkinMedica TNS® Advanced+ Sérum

    Sérum pameunteu anu kuat ieu mangrupikeun paméran dina industri perawatan kulit, kalayan rating pelanggan bintang lima sareng hasil anu terus-terusan ngalaksanakeun alternatif.

    • Lemes nekad, wrinkles kasar jeung garis halus
    • Ngurangan tampilan kulit kendur
    • Katingali ningkatkeun tékstur sareng nada kulit
    • Hasilna dimimitian saatos dua minggu
    • Hasil progresif diukur dina 24 minggu

    Fitur konci

    • Idéal pikeun sakabeh jenis kulit
    • Utamana cocog pikeun kulit dewasa
    • teu warnaan
    • Tanpa seungit
    • Sérum ringan
    • Ngalereskeun Matte

    Hasil dibuktikeun

    • Tingali 6 Taun langkung ngora - Skala psikometri anu disahkeun ku pihak katilu ngungkabkeun yén pasien ngarasa aranjeunna katingali langkung ngora dugi ka 6 taun saatos 12 minggu.
    • Ngurangan Penampilan Kulit Sagging - Perbaikan anu signifikan dina penampilan kulit kendur saatos dalapan minggu dianggo rutin.
    • Hasil Progresif Leuwih Waktos - Pamilon ulikan ngarasa beuki wareg jeung pamakéan terus diukur leuwih 24 minggu.

      Dual Kamar Unity

      SkinMedica TNS® Advanced+ Serum diwangun ku dua formulasi anu misah anu, nalika digabungkeun, tiasa dianggo ngahiji pikeun ngahontal hasil.

      Kamar 1: TNS®-MR

      Rumus canggih ieu tiasa dianggo dina sababaraha tingkatan pikeun ngabantosan anjeun ngahontal hasil anu nyiksa umur.

      • Campuran faktor pertumbuhan generasi saterusna
      • ngarojong fungsi kulit cageur
      • kompléks péptida inovatif
      • ngudag kulit anjeun

      Kamar 2: Renessensce (RSC) maju

      Dirancang khusus pikeun ngadukung hasil tina campuran faktor pertumbuhan, campuran anu aktip pisan tina botani, ekstrak laut, sareng péptida kalebet:

      • Siki flax Perancis
      • Ngarojong fungsi perbaikan
      • Ékstrak laut
      • Ngarojong prosés pembaharuan kulit
      • Mikroalga héjo
      • Ngadukung tingkat kolagén sareng elastin

      How To Paké SkinMedica TNS® Advanced+ Sérum

      Iraha bade nerapkeun

      Larapkeun dina isuk jeung sore sanggeus cleansing jeung toning.

      Dimana Ngalamar

      Larapkeun kana sakabéh beungeut anjeun, beuheung, jeung dada, sakumaha kahayang.

      Kumaha Larapkeun

      Dispense dina tonggong leungeun anjeun sarta nyampur unggal komponén babarengan saméméh dilarapkeun ka kulit. Hindarkeun kana panon. Lamun kontak lumangsung, bilas panon tuntas ku cai.

      bahan +

      Cai/Aqua/Eau, Pentylene Glycol, Fibroblast Conditioned Media, Glycereth-7 Triacetate, Shea Butter Ethyl Esters, Gliserin, Ethoxydiglycol, Lactococcus Ferment Lysate, Whey Protein, Chlorella Vulgaris Extract, Sakarida Isomerat, Trifluoroacetyl-Dipeptide-2 , Ekstrak Linseed Terhidrolisis, Vitis Vinifera (Anggur) Ékstrak Sél Kembang, Pyrus Malus (Apel) Ekstrak Buah, Hydroxyacetophenone, Tocopheryl Acetate, Propanediol, Xanthan Gum, Polyacrylate Crosspolymer-43, Polyacrylate-6, Polyisobutene, PEG-thicone Gum, Sclerotium13. , Lésitin, Pullulan, Butiléna Glikol, Natrium Sitrat, Polisorbat 12, Aminométil Propanol, Dekstran, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

      Produk nembe ditempo