SkinMedica HA5 Rejuvenating Hydrator (1 oz)

SkinMedica HA5 Rejuvenating Hydrator (1 oz)

SkinMedica® HA5 rejuvenating hydrator parantos ngarobih cara urang ningali asam hyaluronic sareng perawatan kulit. Rumus anu kuat ieu henteu ngan ukur masihan perbaikan langsung tina tampilan garis halus ... Tambih deui
-
+
$124.00

SkinMedica

23 Dina Stok

Hadiah Gratis sareng unggal pesenan!

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk -

SkinMedica® HA5 rejuvenating hydrator parantos ngarobih cara urang ningali asam hyaluronic sareng perawatan kulit. Rumus anu kuat ieu henteu ngan ukur masihan pamutahiran langsung tina tampilan garis-garis halus sareng kedutan saatos aplikasi, tapi terus nyayogikeun hidrasi jero anu tahan. Nyatana, bahan-bahan konci saimbang sampurna pikeun gawé bareng sareng ngadukung kamampuan alami kulit pikeun ngeusian asam hyaluronic sorangan, pikeun kauntungan anu leres-leres tahan lama. 

MANFAAT UTAMA SKINMEDICA HA5®

Sérum hydrating anu nyéépkeun ieu mangrupikeun tempat perawatan kulit, ngabuktikeun paningkatan langsung dina penampilan garis-garis halus sareng kedutan, ngahaluskeun kulit anjeun pikeun hasil anu drastis sareng endah.

  • Langsung smoothes penampilan garis halus jeung wrinkles
  • Langsung, hidrasi jero pikeun kulit garing anu tahan
  • Ningkatkeun penampilan tékstur kulit sareng kasar
  • Nyadiakeun radiant, rejuvenated nada kulit jeung tékstur
  • Ngarojong kamampuan alami kulit pikeun ngahasilkeun asam hyaluronic, nguatkeun kamampuan nahan kalembaban pikeun waktos anu langkung lami
  • Nyadiakeun kauntungan langsung sareng jangka panjang

kaistiméwaan

  • Idéal pikeun sakabeh jenis kulit 
  • Bebas Minyak
  • Tanpa seungit
  • Non-comedogenic

BAHAN AKTIF POWERFUL

    Asam Hyaluronic x5 - HA5® nyadiakeun campuran proprietary lima bentuk asam hyaluronic nu lemes, nenangkeun, sarta nyadiakeun hidrasi lila-langgeng. Kombinasi ieu tiasa dianggo sacara sinergis sareng ngirangan penampilan garis-garis halus sareng kedutan nalika kontak, sareng waktosna maju.

    • Time Release Hyaluronic Acid - Bahan proprietary SkinMedica® pikeun sékrési HA
    • Natrium Hyaluronate - Pikeun hidrasi saharita
    • Uncross-linked Hyaluronic Acid - Pikeun lemes sareng hidrasi
    • Nano Hyaluronic Acid - Nenangkeun kulit
    • Asam Hyaluronic Cross-Linked - Nyadiakeun hidrasi anu berkepanjangan dugi ka 8 jam

    Téknologi VITISENSCE®: - Téknologi ekslusif SkinMedica® anu ngamangpaatkeun antioksidan anu kuat anu aya dina Vitis Flower Stem Cell Extract, Peptide Complex pikeun ngadukung peremajaan sareng hidrasi, sareng Polisakarida ti Polinésia Perancis pikeun kulit anu katingali séhat-sadayana tiasa dianggo pikeun ngadukung kamampuan kulit pikeun ngeusian deui asam hyaluronic sorangan pikeun kaséhatan kulit sakabéh.

    CARA Maké SKINMEDICA HA5

    • Larapkeun dua kali sapoé - isuk jeung peuting - sanggeus cleansing jeung toning. Larapkeun sateuacan anjeun moisturize sareng nerapkeun SPF (perlindungan panonpoé).
    • Larapkeun kana raray, beuheung sareng dada, atanapi daérah dimana garis-garis halus sareng kedutan utamina aya.
    • Kusabab HA5® mangrupikeun zat anu "cinta cai", baseuh ujung ramo anjeun sateuacan nerapkeun HA5® ka kulit anjeun. Hindarkeun kana panon. Lamun kontak lumangsung, bilas panon tuntas ku cai.

    HA5 SKINCARE FAQs

    Naon bedana moisturizer sareng hydrator? Pelembab nyaéta krim atanapi lotion anu didamel ku humectants atanapi occlusive atanapi kombinasi duanana anu nyegah kagaringan kulit. Hydrator mangrupikeun produk anu ngamajukeun kaséhatan épidermis ku ngadukung kamampuan alami kulit pikeun ngeusian deui HA.
    Kumaha HA5® Rejuvenating Hydrator kedah dianggo dina regimen? Anggo produk ieu sareng produk atanapi regimen SkinMedica pikeun ngadukung hidrasi. Eta kudu dilarapkeun langsung saméméh moisturizer dina regimen normal.
    Naha HA5 aman dianggo pikeun jalma anu alergi susu? No HA5® Rejuvenating Hydrator ngandung protéin whey anu diturunkeun tina susu bubuk. Ku alatan éta, jalma anu ngagaduhan riwayat alergi susu atanapi protéin whey anu memicu réspon imun henteu kedah nganggo produk ieu sabab tiasa ngalaman réaksi alérgi.

    bahan +

    Cai/Aqua/Eau, Dimethicone, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Gliserin, Butilena Glycol, Polysilicone-11, Bis-PEG-8 Dimethicone, Natrium Acrylate/Natrium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hyaluronic Acid Crosspolymerous, Hyluronic Acided Acid, Hyluronic Acided Vinifera (Anggur) Ékstrak Sél Kembang, Vibrio Alginolyticus Ferment Filtrate, Alteromonas ferment Extract, Porphyridium Cruentum Extract, Whey Protein, Ekstrak Plankton, Trehalose, Urea, Serine, Algin, Caprylyl Glycol, Pullulan, Disodium Phosphate, Potas Pensilene Phosphate, Potas Pensilene Phosphate , Gliseril Polyacrylate, Natrium Citrate, Cai Laut, Sukrosa Palmitate, Tocopheryl Acetate, Hydroxyacetophenone, Polysorbate 60, Propanediol, Kalium Sorbate, Asam Sitrat, Isohexadecane, Polysorbate 80, Silika, Decyl Glucoside, Tromethexylphenylphenoxyl

    SkinMedica® HA5 rejuvenating hydrator parantos ngarobih cara urang ningali asam hyaluronic sareng perawatan kulit. Rumus anu kuat ieu henteu ngan ukur masihan pamutahiran langsung tina tampilan garis-garis halus sareng kedutan saatos aplikasi, tapi terus nyayogikeun hidrasi jero anu tahan. Nyatana, bahan-bahan konci saimbang sampurna pikeun gawé bareng sareng ngadukung kamampuan alami kulit pikeun ngeusian asam hyaluronic sorangan, pikeun kauntungan anu leres-leres tahan lama. 

    MANFAAT UTAMA SKINMEDICA HA5®

    Sérum hydrating anu nyéépkeun ieu mangrupikeun tempat perawatan kulit, ngabuktikeun paningkatan langsung dina penampilan garis-garis halus sareng kedutan, ngahaluskeun kulit anjeun pikeun hasil anu drastis sareng endah.

    • Langsung smoothes penampilan garis halus jeung wrinkles
    • Langsung, hidrasi jero pikeun kulit garing anu tahan
    • Ningkatkeun penampilan tékstur kulit sareng kasar
    • Nyadiakeun radiant, rejuvenated nada kulit jeung tékstur
    • Ngarojong kamampuan alami kulit pikeun ngahasilkeun asam hyaluronic, nguatkeun kamampuan nahan kalembaban pikeun waktos anu langkung lami
    • Nyadiakeun kauntungan langsung sareng jangka panjang

    kaistiméwaan

    • Idéal pikeun sakabeh jenis kulit 
    • Bebas Minyak
    • Tanpa seungit
    • Non-comedogenic

    BAHAN AKTIF POWERFUL

      Asam Hyaluronic x5 - HA5® nyadiakeun campuran proprietary lima bentuk asam hyaluronic nu lemes, nenangkeun, sarta nyadiakeun hidrasi lila-langgeng. Kombinasi ieu tiasa dianggo sacara sinergis sareng ngirangan penampilan garis-garis halus sareng kedutan nalika kontak, sareng waktosna maju.

      • Time Release Hyaluronic Acid - Bahan proprietary SkinMedica® pikeun sékrési HA
      • Natrium Hyaluronate - Pikeun hidrasi saharita
      • Uncross-linked Hyaluronic Acid - Pikeun lemes sareng hidrasi
      • Nano Hyaluronic Acid - Nenangkeun kulit
      • Asam Hyaluronic Cross-Linked - Nyadiakeun hidrasi anu berkepanjangan dugi ka 8 jam

      Téknologi VITISENSCE®: - Téknologi ekslusif SkinMedica® anu ngamangpaatkeun antioksidan anu kuat anu aya dina Vitis Flower Stem Cell Extract, Peptide Complex pikeun ngadukung peremajaan sareng hidrasi, sareng Polisakarida ti Polinésia Perancis pikeun kulit anu katingali séhat-sadayana tiasa dianggo pikeun ngadukung kamampuan kulit pikeun ngeusian deui asam hyaluronic sorangan pikeun kaséhatan kulit sakabéh.

      CARA Maké SKINMEDICA HA5

      • Larapkeun dua kali sapoé - isuk jeung peuting - sanggeus cleansing jeung toning. Larapkeun sateuacan anjeun moisturize sareng nerapkeun SPF (perlindungan panonpoé).
      • Larapkeun kana raray, beuheung sareng dada, atanapi daérah dimana garis-garis halus sareng kedutan utamina aya.
      • Kusabab HA5® mangrupikeun zat anu "cinta cai", baseuh ujung ramo anjeun sateuacan nerapkeun HA5® ka kulit anjeun. Hindarkeun kana panon. Lamun kontak lumangsung, bilas panon tuntas ku cai.

      HA5 SKINCARE FAQs

      Naon bedana moisturizer sareng hydrator? Pelembab nyaéta krim atanapi lotion anu didamel ku humectants atanapi occlusive atanapi kombinasi duanana anu nyegah kagaringan kulit. Hydrator mangrupikeun produk anu ngamajukeun kaséhatan épidermis ku ngadukung kamampuan alami kulit pikeun ngeusian deui HA.
      Kumaha HA5® Rejuvenating Hydrator kedah dianggo dina regimen? Anggo produk ieu sareng produk atanapi regimen SkinMedica pikeun ngadukung hidrasi. Eta kudu dilarapkeun langsung saméméh moisturizer dina regimen normal.
      Naha HA5 aman dianggo pikeun jalma anu alergi susu? No HA5® Rejuvenating Hydrator ngandung protéin whey anu diturunkeun tina susu bubuk. Ku alatan éta, jalma anu ngagaduhan riwayat alergi susu atanapi protéin whey anu memicu réspon imun henteu kedah nganggo produk ieu sabab tiasa ngalaman réaksi alérgi.

      bahan +

      Cai/Aqua/Eau, Dimethicone, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Gliserin, Butilena Glycol, Polysilicone-11, Bis-PEG-8 Dimethicone, Natrium Acrylate/Natrium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hyaluronic Acid Crosspolymerous, Hyluronic Acided Acid, Hyluronic Acided Vinifera (Anggur) Ékstrak Sél Kembang, Vibrio Alginolyticus Ferment Filtrate, Alteromonas ferment Extract, Porphyridium Cruentum Extract, Whey Protein, Ekstrak Plankton, Trehalose, Urea, Serine, Algin, Caprylyl Glycol, Pullulan, Disodium Phosphate, Potas Pensilene Phosphate, Potas Pensilene Phosphate , Gliseril Polyacrylate, Natrium Citrate, Cai Laut, Sukrosa Palmitate, Tocopheryl Acetate, Hydroxyacetophenone, Polysorbate 60, Propanediol, Kalium Sorbate, Asam Sitrat, Isohexadecane, Polysorbate 80, Silika, Decyl Glucoside, Tromethexylphenylphenoxyl

      Produk nembe ditempo