System Unggul Award SkinMedica

System Unggul Award SkinMedica

$542.00
Kombinasi produk SkinMedica® anu meunang pangajén ieu nargétkeun penampilan sepuh kulit, hidrasi, sareng parobahan warna. Sistem ieu ogé nyertakeun hiji-hijina sérum faktor pertumbuhan anu kabuktian pikeun ngatasi kulit kendur. Cocog pikeun ... Tambih deui
-
+
$433.60

SkinMedica

5 Dina Stok

Hadiah Gratis sareng unggal pesenan!

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk -

Kombinasi produk SkinMedica® anu meunang pangajén ieu nargétkeun penampilan sepuh kulit, hidrasi, sareng parobahan warna. Sistem ieu ogé nyertakeun hiji-hijina sérum faktor pertumbuhan anu kabuktian pikeun ngatasi kulit kendur. 

Cocog kanggo sadaya jinis kulit.

Mangpaat konci tina Award Winning System
TNS® Advanced+ Sérum

  • Ningkatkeun penampilan kedutan kasar, garis halus, warna kulit, sareng tékstur.
  • Ngan sérum faktor pertumbuhan anu kabuktian sacara klinis pikeun ngatasi kulit kendur.
  • Hasilna katingali dimimitian ngan ukur 2 minggu.1
  • Hasil progresif diukur leuwih 24 minggu.1

Lytera® 2.0 Pigmén Koréksi Sérum

  • Ngaronjatkeun penampilan malah paling nekad discoloration kulit.
  • Ngabantosan ngaoptimalkeun hasil tina sababaraha perlakuan.
  • Hasilna sacara dramatis sacara bertahap dina 12 minggu sareng salajengna.1
  • Dirumuskeun pikeun sakabéh jenis kulit.

HA5® Rejuvenating Hydrator

  • Ngirimkeun hidrasi langsung sareng jangka panjang.
  • Langsung smoothes penampilan garis halus jeung wrinkles.
  • Ningkatkeun penampilan tékstur kulit sareng kasar.  

Kumaha Paké
Lengkah 1:
TNS® Advanced+ Sérum
Nalika Ngalamar:
Larapkeun hiji pompa dua kali sadinten isuk-isuk sareng sore saatos ngabersihkeun sareng toning kulit, sareng sateuacan nerapkeun produk perawatan sanés, kalebet tabir surya.

Kumaha Larapkeun: 
Dispense dina tonggong leungeun anjeun sarta campur babarengan saméméh nerapkeun ka sakabéh beungeut anjeun (beuheung jeung dada upami hoyong).

Lengkah 2:
Lytera® 2.0 Pigmén Koréksi Sérum
Nalika Ngalamar:
Larapkeun hiji pompa dua kali sapoé sanggeus cleansing jeung toning kulit, isuk-isuk jeung sore, saméméh nerapkeun moisturizer na sunscreen.

Kumaha Larapkeun:
Larapkeun ka sakumna raray, beuheung, dada, atanapi daérah anu kapangaruhan.

Lengkah 3:
HA5® Rejuvenating Hydrator
Nalika Ngalamar:
Panawaran dua kali sadinten isuk-isuk sareng wengi saatos ngabersihkeun, toning, sareng ngarawat kulit anjeun. Larapkeun sateuacan anjeun moisturize sareng nerapkeun SPF.

Kumaha Larapkeun:
Basahkan ujung ramo anjeun sateuacan nerapkeun HA5® Rejuvenating Hydrator ka raray, beuheung sareng dada anjeun, atanapi daérah dimana garis-garis halus sareng kedutan utamina aya.

bahan +

Tingal kana Bungkusan Produk Pribadi Pikeun Bahan.

Kombinasi produk SkinMedica® anu meunang pangajén ieu nargétkeun penampilan sepuh kulit, hidrasi, sareng parobahan warna. Sistem ieu ogé nyertakeun hiji-hijina sérum faktor pertumbuhan anu kabuktian pikeun ngatasi kulit kendur. 

Cocog kanggo sadaya jinis kulit.

Mangpaat konci tina Award Winning System
TNS® Advanced+ Sérum

  • Ningkatkeun penampilan kedutan kasar, garis halus, warna kulit, sareng tékstur.
  • Ngan sérum faktor pertumbuhan anu kabuktian sacara klinis pikeun ngatasi kulit kendur.
  • Hasilna katingali dimimitian ngan ukur 2 minggu.1
  • Hasil progresif diukur leuwih 24 minggu.1

Lytera® 2.0 Pigmén Koréksi Sérum

  • Ngaronjatkeun penampilan malah paling nekad discoloration kulit.
  • Ngabantosan ngaoptimalkeun hasil tina sababaraha perlakuan.
  • Hasilna sacara dramatis sacara bertahap dina 12 minggu sareng salajengna.1
  • Dirumuskeun pikeun sakabéh jenis kulit.

HA5® Rejuvenating Hydrator

  • Ngirimkeun hidrasi langsung sareng jangka panjang.
  • Langsung smoothes penampilan garis halus jeung wrinkles.
  • Ningkatkeun penampilan tékstur kulit sareng kasar.  

Kumaha Paké
Lengkah 1:
TNS® Advanced+ Sérum
Nalika Ngalamar:
Larapkeun hiji pompa dua kali sadinten isuk-isuk sareng sore saatos ngabersihkeun sareng toning kulit, sareng sateuacan nerapkeun produk perawatan sanés, kalebet tabir surya.

Kumaha Larapkeun: 
Dispense dina tonggong leungeun anjeun sarta campur babarengan saméméh nerapkeun ka sakabéh beungeut anjeun (beuheung jeung dada upami hoyong).

Lengkah 2:
Lytera® 2.0 Pigmén Koréksi Sérum
Nalika Ngalamar:
Larapkeun hiji pompa dua kali sapoé sanggeus cleansing jeung toning kulit, isuk-isuk jeung sore, saméméh nerapkeun moisturizer na sunscreen.

Kumaha Larapkeun:
Larapkeun ka sakumna raray, beuheung, dada, atanapi daérah anu kapangaruhan.

Lengkah 3:
HA5® Rejuvenating Hydrator
Nalika Ngalamar:
Panawaran dua kali sadinten isuk-isuk sareng wengi saatos ngabersihkeun, toning, sareng ngarawat kulit anjeun. Larapkeun sateuacan anjeun moisturize sareng nerapkeun SPF.

Kumaha Larapkeun:
Basahkan ujung ramo anjeun sateuacan nerapkeun HA5® Rejuvenating Hydrator ka raray, beuheung sareng dada anjeun, atanapi daérah dimana garis-garis halus sareng kedutan utamina aya.

bahan +

Tingal kana Bungkusan Produk Pribadi Pikeun Bahan.

Produk nembe ditempo