Senté Dermal Repair Ultra-Nourish (1.7 oz)

Senté Dermal Repair Ultra-Nourish (1.7 oz)

Senté Dermal Repair Ultra-Nourish mangrupikeun krim wajah anu bergizi anu ngabantosan mulangkeun fungsi panghalang kulit, nganteurkeun kalembaban anu langsung sareng tahan lama. Krim inovatif ieu ngagabungkeun molekul perbaikan anu dipaténkeun Heparan Sulfat Analog... Tambih deui
-
+
$179.00

Senté

33 Dina Stok

Hadiah Gratis sareng unggal pesenan!

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk -

Senté Dermal Repair Ultra-Nourish mangrupikeun krim wajah anu bergizi anu ngabantosan mulangkeun fungsi panghalang kulit, nganteurkeun kalembaban anu langsung sareng tahan lama. krim inovatif ieu cOmbines molekul perbaikan anu dipaténkeun Heparan Sulfate Analog (HSA) sareng campuran unik lipid pikeun ngahakan sareng ngahaluskeun kulit anu garing sareng sénsitip. Dirancang pikeun ngalereskeun sareng ngeusian kulit garing bari ogé ningkatkeun kamerahan anu katingali.

 

CIRI-CIRI DAN NANGKEUN +-

  • Nourishes garing, kulit sénsitip
  • Ngabantu ngurangan redness katempo
  • Ningkatkeun penampilan garis-garis halus sareng kedutan
  • Ngamajukeun kulit anu langkung séhat, langkung rata dina opat minggu

Kumaha carana make +-

Lengkah 1: Saatos ngabersihkeun, nerapkeun 1 pompa produk kana ujung jari sareng gosokkeun lembut kana kulit. Upami nganggo sareng retinol, panawaran Dermal Repair Ultra-Nourish saatos nerapkeun retinol.

Lengkah 2: Hayu krim nyerep sapinuhna saméméh ngaléngkah ka lengkah saterusna rutin Anjeun.

bahan +

Heparan Sulfate Analog mangrupikeun molekul perbaikan révolusionér anu ngabantosan ngirangan kamerahan anu katingali, nyayogikeun hidrasi jero, sareng ngadukung kamampuan alami kulit pikeun ngalereskeun diri.

Senté Dermal Repair Ultra-Nourish mangrupikeun krim wajah anu bergizi anu ngabantosan mulangkeun fungsi panghalang kulit, nganteurkeun kalembaban anu langsung sareng tahan lama. krim inovatif ieu cOmbines molekul perbaikan anu dipaténkeun Heparan Sulfate Analog (HSA) sareng campuran unik lipid pikeun ngahakan sareng ngahaluskeun kulit anu garing sareng sénsitip. Dirancang pikeun ngalereskeun sareng ngeusian kulit garing bari ogé ningkatkeun kamerahan anu katingali.

 

CIRI-CIRI DAN NANGKEUN

  • Nourishes garing, kulit sénsitip
  • Ngabantu ngurangan redness katempo
  • Ningkatkeun penampilan garis-garis halus sareng kedutan
  • Ngamajukeun kulit anu langkung séhat, langkung rata dina opat minggu

Kumaha carana make

Lengkah 1: Saatos ngabersihkeun, nerapkeun 1 pompa produk kana ujung jari sareng gosokkeun lembut kana kulit. Upami nganggo sareng retinol, panawaran Dermal Repair Ultra-Nourish saatos nerapkeun retinol.

Lengkah 2: Hayu krim nyerep sapinuhna saméméh ngaléngkah ka lengkah saterusna rutin Anjeun.

bahan +

Heparan Sulfate Analog mangrupikeun molekul perbaikan révolusionér anu ngabantosan ngirangan kamerahan anu katingali, nyayogikeun hidrasi jero, sareng ngadukung kamampuan alami kulit pikeun ngalereskeun diri.

Produk nembe ditempo