Senté Dermal Repair Cream (1.7 oz)

Senté Dermal Repair Cream (1.7 oz)

$164.00
Kalayan Téknologi Analog Heparan Sulfate anu Dipaténkeun + Ekstrak Teh HéjoA krim perbaikan kulit anu ngahidrasi sareng pembaharuan kulit pikeun kulit anu katingali langkung séhat sareng langkung merata dina 4 minggu. Idéal pikeun ... Tambih deui
-
+
$131.20

Senté

37 Dina Stok

Hadiah Gratis sareng unggal pesenan!

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk -

Kalayan Téhnologi Analog Heparan Sulfat Dipaténkeun + Ekstrak Teh Héjo
Krim perbaikan kulit anu nyegerkeun sareng nyegerkeun jero pikeun kulit anu katingali langkung séhat sareng langkung saé dina 4 minggu. Idéal pikeun kulit sénsitip. 

CIRI-CIRI DAN NANGKEUN

  • Ngabantu ngurangan redness katempo
  • Ningkatkeun penampilan garis-garis halus sareng kedutan
  • Ngamajukeun kulit anu langkung séhat, langkung rata dina 4 minggu

Kumaha carana make

hambalan 1

Saatos beberesih, oleskeun 1-2 pompa krim perbaikan kulit kana ujung ramo anjeun sareng gosok lembut dina raray anjeun.

hambalan 2

Ngidinan krim perbaikan raray pikeun nyerep sapinuhna kana kulit sateuacan ngaléngkah ka léngkah rutin anjeun.

Kalayan Téhnologi Analog Heparan Sulfat Dipaténkeun + Ekstrak Teh Héjo
Krim perbaikan kulit anu nyegerkeun sareng nyegerkeun jero pikeun kulit anu katingali langkung séhat sareng langkung saé dina 4 minggu. Idéal pikeun kulit sénsitip. 

CIRI-CIRI DAN NANGKEUN

  • Ngabantu ngurangan redness katempo
  • Ningkatkeun penampilan garis-garis halus sareng kedutan
  • Ngamajukeun kulit anu langkung séhat, langkung rata dina 4 minggu

Kumaha carana make +-

hambalan 1

Saatos beberesih, oleskeun 1-2 pompa krim perbaikan kulit kana ujung ramo anjeun sareng gosok lembut dina raray anjeun.

hambalan 2

Ngidinan krim perbaikan raray pikeun nyerep sapinuhna kana kulit sateuacan ngaléngkah ka léngkah rutin anjeun.

bahan +

Heparan Sulfate Analog mangrupikeun molekul perbaikan révolusionér anu ngabantosan ngirangan kamerahan anu katingali, nyayogikeun hidrasi jero, sareng ngadukung kamampuan alami kulit pikeun ngalereskeun diri. Antioksidan anu nenangkeun sapertos ekstrak green tea sareng vitamin E ngabantosan nétralisasi radikal bébas anu nyababkeun peradangan sareng karusakan

Kalayan Téhnologi Analog Heparan Sulfat Dipaténkeun + Ekstrak Teh Héjo
Krim perbaikan kulit anu nyegerkeun sareng nyegerkeun jero pikeun kulit anu katingali langkung séhat sareng langkung saé dina 4 minggu. Idéal pikeun kulit sénsitip. 

CIRI-CIRI DAN NANGKEUN

  • Ngabantu ngurangan redness katempo
  • Ningkatkeun penampilan garis-garis halus sareng kedutan
  • Ngamajukeun kulit anu langkung séhat, langkung rata dina 4 minggu

Kumaha carana make

hambalan 1

Saatos beberesih, oleskeun 1-2 pompa krim perbaikan kulit kana ujung ramo anjeun sareng gosok lembut dina raray anjeun.

hambalan 2

Ngidinan krim perbaikan raray pikeun nyerep sapinuhna kana kulit sateuacan ngaléngkah ka léngkah rutin anjeun.

bahan +

Heparan Sulfate Analog mangrupikeun molekul perbaikan révolusionér anu ngabantosan ngirangan kamerahan anu katingali, nyayogikeun hidrasi jero, sareng ngadukung kamampuan alami kulit pikeun ngalereskeun diri. Antioksidan anu nenangkeun sapertos ekstrak green tea sareng vitamin E ngabantosan nétralisasi radikal bébas anu nyababkeun peradangan sareng karusakan

Produk nembe ditempo